Rowena vind de uitspraak van Cees heel kwalijk en misplaatst ~ Utopia Gekte

2/10/2016

Rowena vind de uitspraak van Cees heel kwalijk en misplaatst

Michael en Bas voeren een plan uit

Niet lang na de ruzie in de keuken zien we Cees en Rowena samen in de slaapkamer. Rowena vind de uitspraak van Cees heel kwalijk en word er heel boos van. Ze vind het misplaatst. ''Heel jammer'', aldus Rowena. ''Oké'', reageert Cees onverschillig. Rowena benadrukt dat ze er allemaal mee bezig zijn. Dat ze er bewust van worden. Cees legt de focus op het verkeerde en tijdens het eten heeft ze het nog laten weten, maar het dringt niet tot hem door. ''Het is onnodig hoe je je mening constant deelt. Die kan je ook eens voor je houden'', aldus Rowena. Weer reageert Cees spottend en onverschillig met een korte ''ja''. ''Om zulke opstootjes te voorkomen. We zijn wel degelijk goed bezig met zijn allen. We doen niet overmatig boodschappen, eten niet overmatig veel. Iedereen heeft trek dus dat betekend dat mensen hun eetgewoonte wel degelijk hebben aangepast'', gaat Rowena verder. ''Nah'', reageert Cees. ''Een kaal aardappeltje, waar gaat het over'', aldus Rowena. ''Het gaat nergens over'', reageert Cees. Rowena besluit drie minuten te gaan douchen. Die tijd had ze nog en dan kan Cees nog lekker een chocolaatje eten. ''Nee ik heb er één gehad dat is genoeg'', reageert Cees. Zodra Rowena weg is mompelt Cees nog even verder. ''Ik neem nog een koekje straks haha. Tjongejongejonge''. Om vervolgens boos voor zich uit te gaan zitten staren.

Om tien over elf zien we Michael en Bas op de akker met de tuinslang, water en flessen in de weer. Ze zijn de flessen met behulp van de tuinslang aan het vullen met water. We hebben het niet heel duidelijk meegekregen, maar ze lijken van plan te zijn om het water af te sluiten zodat ze morgen geen water hebben. Ook Ramona weet van deze plannen af. De flessen vullen ze dus alvast als een reserve. ''Dan is het water afgesloten en legt iemand echt een grote boodschap'', aldus Bas. Dat is echt kut beseffen de heren zich. ''Dan moeten ze het doorspoelen met zo'n fles, of een schepje'', aldus Michael. De heren denken dat dat echt zal gebeuren. ''Of dat het helemaal vol ligt met urine en niet meer weg gespoeld kan worden''. Michael vraagt of ze het gaan bekennen. ''Gewoon zeggen 'we hebben nog een voorraadje voor jullie'', aldus Bas. Michael lacht. Even later zien we de heren in de caravan. Als we het goed begrepen hebben gaat Michael vannacht bij Bas in de caravan slapen. ''Morgen flippen ze helemaal de pan uit'', denkt Michael. Ook zou het hem helemaal niks verbazen als ze vanavond iets met hun uithalen.

Om kwart voor twaalf als de meeste mensen al op bed liggen en alles al donker is in de loods zien we Cees rondlopen in de horeca keuken. Eerst lijkt hij een stuk fruit te pakken om dat vervolgens op te eten en tien minuten later staat hij er nog en zien we hem weer iets anders eten. We weten natuurlijk niet of Cees nog wat over heeft van wat ze op een dag mogen eten, maar anders is hij zelf ook verkeerd bezig terwijl hij anderen er op af rekent.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.