Rowena in tranen, een centraal en Nicole is teleurgesteld. ~ Utopia Gekte

2/08/2016

Rowena in tranen, een centraal en Nicole is teleurgesteld.

Van alles over Utopia.

We lopen een beetje achter door omstandigheden dus we gaan in een sneltreinvaart overal doorheen. Zojuist schreven we al over de armoedeweek die is begonnen. Iets waar we nog niet over hebben geschreven is Rowena. Zij heeft post ontvangen, alleen was er weinig van te zien op de livestreams. Wel was te zien dat ze meerdere kaarten en brieven heeft ontvangen die haar tot tranen hebben geroerd. Wat ik er van heb begrepen waren het geen tranen van geluk. Vermoedelijk heeft ze niet al te beste post gekregen van haar vriend Barry. We zullen er later vandaag ongetwijfeld meer over horen wanneer Rowena haar hart bij iemand lucht. Vooralsnog is daar geen tijd voor omdat het centraal ook is begonnen. Wat betreft het centraal zetten we de belangrijkste punten voor je op een rij. Mocht er later nog een video van te vinden zijn dan plaatsen we die nog in dit bericht.

- Benjamin heeft alvast boodschappen besteld. En uiteraard zo goedkoop mogelijk.
- Cees begint een heel verhaal over hoe ze vroeger met zijn allen in de tobbe moesten wassen. Hij wil daarmee zeggen dat 1x per week douchen helemaal niet erg is. Victoria vind het geen fijn idee om zichzelf te wassen met een doekje wanneer zij ongesteld is.
- Benjamin heeft nog meer plannen met de groep. Een cursus in meditatie. Schijnt goed te zijn voor de bewustwording.
- Mark vertelt een geweldig bezoek te hebben gehad en Michael vertelt een interview te hebben met gay.nl, een online platform om snel seks te scoren met getrouwde mannen die nog niet uit de kast zijn. Een beetje zoals de app Grindr, maar dan anders.
- Cees vertelt dat er voortaan formulieren moeten worden ingevuld wanneer iemand iets wil aanschaffen. Cees is uiteindelijk degene die goedkeuring verschaft. Of niet.
- De bewoners maken weer veel promotie voor al hun evenementen en activiteiten. Alles is te vinden op hun webwinkel.
- Ook wordt er vertelt dat de hottub gereed is voor gebruik. Nou, daar waren we allemaal al wel van op de hoogte geloof ik... :-) 20 februari is de officiële opening van het bruincafé Kroeg-Topia en daar kan je bij zijn.
- Er ontstaat een ruzie tussen Cees en Ivan. ''Bemoei je er dan niet even mee joh zeikerd'', schreeuwt Ivan naar Cees. Ook moet hij zijn muil houden van Ivan. De groep was in een discussie over het niet uitvoeren van taken.
- Bas wil de factuur van de eend door de BV laten betalen. En later zelf producten gaan ontwikkelen en verkopen om dit soort dingen in de toekomst zelf te kunnen bekostigen.

Ondertussen heeft Nicole ook weer van zich laten horen op haar Facebook pagina. Daaruit is op te merken dat ze erg zit met hoe Ivan momenteel met zijn vrouwelijke medebewoners omgaat. Dit terwijl ze net nog 2 lieve brieven heeft geschreven en Ivan dus geen idee heeft van wat het allemaal met Nicole doet: ''Lieve fans, ik krijg ook nog steeds veel vragen over hoe het zit tussen Ivan en mij. Laat ik gelijk zeggen dat ik in de post NIET de relatie heb beëindigd. Ik heb 2 lieve brieven naar hem geschreven, ik ben er dus van overtuigd dat zijn houding niets te maken heeft met mijn post maar waarschijnlijk met de post van iemand anders. Ik ben bijzonder teleurgesteld en op mijn hart getrapt en voel me heel erg verraden. En laten we dit aub niet verwarren met jaloezie! Ik heb mij 14 maanden lang voor hem ingezet en geprobeerd er voor hem te zijn. Alle dingen die hij nu van zichzelf laat zien zijn de dingen die ik absoluut niet hoefde te flikken. En dat ik er nu niets aan kan doen is het geen wat mij het meeste frustreert. Ik had gewoon op hem gewacht! Maar dit kan ik niet naast mij neer leggen en heeft hij het voor ons onmogelijk gemaakt. Sommige zullen misschien denken dat ik mij aanstel maar dit heeft met moraal te maken. Hij is natuurlijk niet op de hoogte over hoe ik mij hierover voel en kan dat pas duidelijk maken in zijn volgende post. En geloof me dat dit hele gedoe mij ernstig belemmerd in het oppakken van mijn leven buiten Utopia. Ik hoop dat ik jullie speculaties en vermoedens hier mee heb weggenomen. Ik had hier niets over kunnen zeggen maar heel Nederland is hier toch al van op de hoogte en dan ben ik in ieder geval een stuk van mijn frustratie kwijt. Dan kan ik me nu weer verder storten op het zoeken van een baan. Dikke kus Nicol.''

Sorry voor deze onsamenhangende samenvatting van alles bij elkaar. Tijdgebrek en noem het maar op, dus het kon even niet anders. Je bent in ieder geval weer goed op de hoogte van het wel en wee binnen en buiten Utopia. :-)


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.