Rowena gaat het helemaal anders doen. ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Rowena gaat het helemaal anders doen.

Geen goedemorgen?

Om half 10 zijn zowel Rowena als Bas achter de computers gekropen. Waarschijnlijk lezen ze even het laatste nieuws op Utopia Gekte, want dat is waar elke Nederlander zijn/haar dag goed mee kan beginnen. :-) ''Wakker worduuuuh'', schreeuwt Bas uit het niets wanneer hij hoort dat de bewoners een accuwissel moeten doen. Zo goed als iedereen ligt namelijk nog steeds op bed, ook al hebben sommigen hun ogen inmiddels wel open. Voor velen is er natuurlijk geen reden meer om op te staan nu er weinig te eten valt. En over eten gesproken... We weten meteen waarom Ivan net niet op Rowena reageerde in de stal toen zij over broodjes pindakaas begon. Ivan smeert nu namelijk een broodje pindakaas voor zichzelf in de keuken. Hij heeft er dus weinig moeite mee in vergelijking tot Rowena. Terwijl hij zijn broodje smeert laat Cees weten goed geslapen te hebben. Hij is wel een keertje wakker geworden, maar daarna sliep hij heerlijk door.

Onder andere Cees en Bas zijn benieuwd hoe Rowena het dan precies anders gaat aanpakken met het eten. ''Ik hoef toch niet alles te vertellen. Ik denk niet dat je het aan kan'', laat Rowena weten. Ze heeft geen behoefte om uit te leggen wat ze van plan is. ''Met 2 sneetjes per dag ben je gelijk door je rantsoen heen'', laat Cees aan Ivan weten. Ook vandaag lijkt hij weer goed in de gaten te houden wie wat en hoeveel gaat eten. Ivan neemt ongestoord een eerste hap van zijn broodje pindakaas. Terwijl Rowena weer achter de computer zit besluit Cees om een shagje te gaan roken. ''De wind is een beetje gaan liggen. Het ging flink tekeer gisteren, het leek wel herfst'', vertelt hij nog aan Ivan. Als Michael langs hem loopt zegt hij 'goedemorgen' zonder een 'goedemorgen' terug te krijgen. Uiteindelijk loopt Cees toch echt naar buiten toe voor zijn nicotine. Daar treft hij Bas aan die ook zit te roken op het rokersbankje. Binnen in de loods komt Wim om 09:35 zijn bed uit en blijft Benjamin nog even liggen. Rowena loopt naar de poort toe dus er zal vast post liggen voor iemand. Op haar terugweg naar de loods schreeuwt ze nogmaals naar Bas en Cees dat ze het vandaag helemaal anders gaan doen met het eten. Maar hoe ze dat wil gaan doen....? Daar heeft ze nog geen antwoord op gegeven. Tot zo!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.