Rowena en Ivan lagen bij elkaar in bed. ~ Utopia Gekte

2/03/2016

Rowena en Ivan lagen bij elkaar in bed.

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen en welkom bij weer een nieuwe dag Utopia. Voordat we verder gaan met vandaag blikken we nog even terug op gisteravond en nacht. Er is wel het een en ander gebeurd, alleen kwamen er veel streamlocks en werden ze veel buiten beeld gehouden. Daardoor hebben we eigenlijk niks kunnen volgen. Tegen het einde van de avond kropen Rowena en Ivan meerdere malen bij elkaar in bed. Ivan was degene die vroeg of ze bij hem kwam liggen. En of ze meteen wat Whiskey mee wilde nemen. Zoals je ziet op de foto heeft hij knus zijn arm om haar lichaam heen gevouwen. Het is gewoon vriendschappelijk allemaal, maar de regie gooide er regelmatig een lange streamlock in. Na een lange streamlock lag Rowena weer in haar bed. Om niet veel later weer even bij Ivan te kruipen. Uiteindelijk sliep ze wel gewoon in haar eigen bed. Rowena wilde een keer in Ivan zijn bed slapen. ''Maar dat gaat nu niet meer'', zei ze toen Ivan al in zijn bed lag. ''Er is nog plek bij mij'', was zijn reactie. En zo gezegd, zo gedaan. Rowena haar eigen bed beweegt heel veel als iemand zich omdraait dus ze hoopt een steviger bed te krijgen.

Verder hebben Ramona en Michael een lang gesprek gehad over van alles en nog wat. Michael heeft vooral veel commentaar op zijn medebewoners. Zo vind hij dat ze elkaar dingen moeten gunnen om verder te komen. Daarmee doelt hij vooral op zijn botox waar hij naar eigen zeggen heel veel geld mee kan binnen harken. Dat blijft hij eindeloos herhalen, maar we hebben nog geen significante inkomsten gezien. Andere dingen waar Michael het over heeft gehad zijn de drugsweek en zijn aanstaande familiebezoek. Vrijdag krijgt hij bezoek van zijn familie en vriend. En tijdens de drugsweek is Michael van plan om nog meer geheimen over zichzelf kenbaar te maken.

Uiteindelijk sliep iedereen. En om half negen waren Rowena, Ramona en Ivan alweer bij de koeien te vinden. Ramona heeft momenteel post die zij doorleest op de bank. Daarover zo meer. Ondertussen wil je misschien wat video's van gisteren terug kijken:  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.