Rowena en Cees weer in een ruzie over eten ~ Utopia Gekte

2/10/2016

Rowena en Cees weer in een ruzie over eten

''Ga lekker tekeer joh snotneus''

Om half negen komen Ramona en Rowena terug van de koeien. Ze hebben het over Dominique. Over het gesprek wat Rowena eerder vandaag met haar gehad heeft en wat er toen gezegd is.  Een uur later zien we dat Bas zijn haren zijn gevlochten en Ramona heeft een ''rok'' gemaakt van gordijnen. Ongeveer een uur later om vijf over half elf zien we dat Cees en Rowena weer ruzie hebben in de horeca keuken. Cees zou tegen Rowena gezegd hebben dat ze zich voor schut zet omdat ze een beetje chocoladepasta pakte. ''Het is totaal niet grappig, het irriteert me mateloos'', aldus Rowena. ''Dat mag'', reageert Cees. ''Helemaal niet, je moet ook rekening houden met wat andere mensen doen'', roept Rowena. ''Dat zeg ik. Zet jezelf voor lul'', aldus Cees. ''Ik zet mezelf voor lul? Nee jij zet jezelf voor lul met je elke keer bemoeien'', reageert Rowena. ''Ga lekker te keer joh snotneus'', aldus Cees. ''Ga jij een leven zoeken'', reageert Rowena. ''Dag lieverd'', lacht Cees haar na als ze wegloopt.

''Ik snap wel waarom ze zo kwaad word hoor. Ze zet zichzelf..''. Cees word onderbroken door Wim. ''Ik bemoei me er niet mee''. Toch herhaalt Cees nogmaals wat hij wilde zeggen. ''Nee joh, maar ik snap wel dat ze zo kwaad word. Ik zeg 'dat past precies in de week van armoe'. Ja dat doet een beetje zeer dat snap ik. Daarom word ze zo boos. Achja'', mompelt Cees. Maar dan komt Rowena de keuken weer in. ''Ik hoop echt dat dit het je allemaal waard is want ik zit er niet op te wachten. Je hoeft ook niet meer tegen me te praten aankomende tijd. Fuck off'', aldus Rowena. ''Het zere been hoor. Pfoee. [...] O wil je nog een beetje chocopasta'', roept hij haar spottend na. ''O jongens, lachen dit zeg. Geweldig''.

Daarna vertelt Cees het verhaal aan Michael. ''En ze gaat me tekeer. Dit past prima in de week van onze afspraken. Toen nam ze nog een hele lik'', aldus Cees. ''Kan ook eigenlijk niet hé'' reageert Michael. Even later vertelt Cees het verhaal ook nog even tegen Bas. ''Rowena deed haar mes in de chocopasta. Nou dat past wel in de week van armoe, toen deed ze het nog een keer. 'God wat zet jij je voor lul voor de camera zeg'', vertelt Cees trots. ''We hebben het er tijdens het eten over gehad'', reageert Bas. ''Ja nou en, we hebben toch afspraken met elkaar en dan met een mes in de pot pasta hangen'', antwoord Cees onverschillig. ''Dan heb jij het tijdens het eten niet begrepen'', reageert Bas. ''Nee dat is de wereld omdraaien. Ik vind het alleen maar mooi'', aldus Cees nog net voordat hij naar buiten loopt. ''Sorry dat ik leef jongens, neem me niet kwalijk'', laat Cees weten als hij bij het rokersbankje aan komt lopen waar ook Rowena zit. Als Rowena weg loopt begint Cees haar na te zingen. ''Vluchten kan niet meer''. Rowena praat er in de loods even over verder. ''Twee happies, waar gaat het over. Ik ga me niet meer druk maken. Ik vind het gewoon vervelend''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.