Rowena deelt strings uit ~ Utopia Gekte

2/03/2016

Rowena deelt strings uit

Ivan gebruikt hem als oorwarmer

Om half één zien we Dominique in de slaapkamer bij Rowena en Gabriëlle. Dominique wil een boekje gaan maken tegen pesten en vraagt of Rowena en Gabriëlle er ook iets in willen schrijven. Dat kan een persoonlijk verhaal zijn of iets bemoedigends. Ivan heeft ook pesterijen meegemaakt dus gaat waarschijnlijk ook iets schrijven. Als ze iets willen schrijven moeten ze het eind februari bij Dominique inleveren. Rowena heeft wel eens gepest, maar heeft er spijt van. Normaal was ze altijd voor the underdog, maar die dag deed ze mee. Ze vind het een mooi idee van Dominique en gaat haar verhaal delen. ''Ik ben blij voor je en doorpakken''. Dominique vraagt ook nog snel of Gabriëlle haar misschien wil helpen met de vormgeving.

Vervolgens komt Rowena met een ''cadeautje''. Ze heeft strings gekregen. Of nee ze verbeterd zichzelf ze heeft strings gekocht. Alle dames mogen er eentje. Dominique wil er ook één en doet hem aan over haar broek. De dames hebben de grootste lol. Het is een string zonder bandjes dus onzichtbaar onder bijvoorbeeld een strak jurkje. Dominique vind het interessant en wist niet dat er zoiets bestond. ''Blijft zoiets zitten'', vraagt Ivan die ook de kamer in gekomen is. ''Het zit wel echt ruk'', vind Dominique. ''Ja, maar het is functioneel'', legt Rowena uit. Ivan dacht dat het oorwarmers waren en doet de string over zijn hoofd en oren heen. ''Wil je er ook één'', vraagt Rowena. Als Gina ook de kamer binnenkomt vraagt ze waarom Rowena dit gekocht heeft. Rowena zegt dat ze niet wist wat ze met haar geld aan moest en dat ze dacht ''ik ga al die gadgets kopen voor ons''. Ivan heeft ondertussen uitgevonden dat je de string ook als katapult kan gebruiken. En Ramona zien we om tien voor één druk aan het sporten in de gym.


Ook te gebruiken als oorwarmers
En ook te gebruiken als katapult

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.