Rowena bied haar excuses aan ~ Utopia Gekte

2/12/2016

Rowena bied haar excuses aan

Cees en Rowena praten het uit

Deze avond laat zien we Cees ook nog even met Rowena praten. ''Ik had vandaag een klote dag, echt waar'', laat hij weten. Rowena zit ook niet in een hele fijne periode. Ze heeft post gehad wat haar ''tot hier zat''. Ze wil er niet teveel over praten, maar merkt dat ze net als gister. Het ene moment kan ze het beter hebben dan het andere moment. Gister was zo'n dag dan kan ze het niet verwerken. Ze wilde wel met hem praten, maar het was beter dat ze dat dan niet doet. Pas als ze weer beter in haar vel zit kunnen ze het er weer over hebben. ''Maar allebei zitten we er wel mee natuurlijk'', aldus Rowena. ''Ik had gewoon een rot dag'', reageert Cees. ''Daardoor'', vraagt Rowena. Cees zegt dat dat er wel ook mee te maken heeft. Hij dacht ''wat is dit''. De ene keer ligt hij lekker in de groep en de andere keer voelt hij ''zo'n afstand. Zo'n enorme kloof''. Dat voelt hij ook de hele dag. Dat er achter zijn rug om word geluld, gelachen, de draak met hem word gestoken. Na het eten de humor van Mark die Cees niet kan waarderen en die hij ook misplaatst vind. ''Heb je je bordje niet afgewassen. Hoe haal je het in je hoofd om dat te zeggen. Hij stond alleen van mij al in de kast. Wat lul je nou man'', aldus Cees. ''Hij plaagt Ramona ook hé'', reageert Rowena. Cees vind het zo misplaatst en kan er ook niet bij. Dan zegt hij in zijn woede ''kijk Ivan laat zijn bord staan'' en dan loopt Ivan langs hem heen die er ook meteen weer een opmerking over maakt. ''Maar die kan zich alles permitteren. Hij eet zijn brood. Doopt het bij jou weer in de saus, neemt er nog een hap van. Daar word om gelachen, maar dat moet ik eens flikken. Hij kan dat allemaal en dat vind ik on-be-grijpelijk. Nog steeds'', aldus Cees.

Rowena zegt niet te weten waar Cees zijn frustratie zit. ''Is het niet dit, dan is het weer wat anders''. Cees vertelt vervolgens over nog meer frustraties. ''De afwasmachine stond nog niet eens aan''. Cees heeft dat naar eigen zegen vannacht en gisteravond staan doen. ''Hij was niet eens aangezet snap je''. Dan hoort hij van Benjamin dat Benjamin morgenavond heel de keuken gaat doen en de volgende dag zegt hij dat hij er nog niet aan toe gekomen is. ''Dat moet toch gebeuren en is nog steeds niet gedaan. Moet je de vloer zien daar, het is verschrikkelijk. Er is al weet ik veel hoe lang geen dweil doorheen geweest''. Dat vind Cees ook heel frustrerend. Rowena begrijpt zijn frustratie, maar hij heeft een hele stellige mening. Het is bijna waarheid. ''Wat Cees vind dat is ook zo''. Meestal kan ze zeggen ''Oké Cees je hebt gelijk'', maar die discussie met hem winnen is ook moeilijk. Cees begrijpt wat ze bedoeld. Dat heeft hij vaker gehoord en daar moet hij ook op letten. Rowena begint vervolgens over het chocopasta gebeuren. Dat hij commentaar op haar had en zei dat ze zich voor schut zette op tv. Dat is niet nodig vind ze. ''Dat had ik ook niet moeten zeggen'', reageert Cees. Om vervolgens op zachtere toon ''ze zien het toch wel'' er achteraan te gooien. Rowena wil in ieder geval haar excuus aanbieden voor het feit dat ze zo uit haar slof is geschoten. Het komt wel ergens vandaan en ze hoopt dat hij begrijpt waar ze vandaan komt. Ze heeft een hele hoop geduld, maar soms is dat ook op. Er volgt een lange streamlock. Na de streamlock horen we Cees praten over zijn verblijf in Utopia. Hij had nooit verwacht dat hij zo lang mocht blijven. ''Bedankt voor het goeie gesprek Cees'', aldus Rowena. ''Het is wederzijds'', reageert Cees. Hij wil dat ze vriendjes blijven.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.