Rob is nooit bang om stemmen te krijgen ~ Utopia Gekte

2/23/2016

Rob is nooit bang om stemmen te krijgen

Benjamin had Bas niet op de bank verwacht

Om half vijf zien we Benjamin, Michael en Rob in het zonnetje voor het Cordwood huis zitten. Benjamin had deze keer niet verwacht dat Bas op de bank terecht zou komen. En Dominique juist wel. Rob vond de laatste vier keer ook dat hij Bas eigenlijk een stem moest geven, ''want eigenlijk kan dit niet, [...] maar als er mensen komen voor Bas dan doe ik het niet. Dan ben je een dief van je eigen portemonnee''. Rob wilde gisteren ook nog op Bas stemmen. Op de akker vroeg Bas aan Rob of hij hem af kwam lossen en toen liep hij weg. Vervolgens hebben ze het over de nieuwkomers die morgen binnen komen lopen. ''Een bouwvakker en een fotomodel'', aldus Benjamin. ''Ik denk twee homo's'', reageert Rob. ''Soms denk je we hopen hier op. Het zou leuk zijn als er een boekhouder binnen zou komen. Mocht Wim naar huis gaan is het interessant hoe de dingen gaan die nog gedaan moeten worden''. Rob vond het apart een Cemal die Wim vroeg om wat aan zijn krakende bed te doen. ''Je bent toch bouwer''. Rob heeft ook liever iemand met mentaliteit. ''Tenzij ze gewoon bloedmooi is'', aldus Rob. Benjamin lacht om die opmerking. Rob is nooit bang om stemmen te krijgen. Als hij maar goed uit zijn woorden komt. Hij houd er niet van om voor zo'n groep te staan. Een soort van pleinvrees.

Verder gebeuren er voornamelijk kleine dingen. Om tien over half vijf zien we Ramona koken in de keuken. Gina, Gabriëlle, Rowena en Ivan liggen op bed op de vide. Ivan ligt zelfs te slapen en Wim besluit om kwart voor vijf ook even een ''tukkie'' te gaan doen. Bas is actiever. We zien hem in zijn eentje in de gym waar hij zichzelf in het zweet werkt met apparaten en gewichten. Dominique is ook weer druk bezig met het maken van de sleutelhangers of in ieder geval de voorbereidingen daarvan. En Rob zien we om kwart over vijf ook languit op bed liggen. Het lijkt er dus op dat er verder niks te vermelden zal zijn. Maar dan opeens loopt Victoria op Dominique af om haar mee naar buiten te vragen en een gesprekje te voeren. Daar zo meer over in een ander bericht op Utopia Gekte.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.