Ramona's weegmoment ~ Utopia Gekte

2/18/2016

Ramona's weegmoment

Ramona weer 0,5 kilo afgevallen

Om zes uur 's ochtends zien we Cees zijn bed uit komen. Hij pakt een bakje koffie, gaat roken en duikt daarna om kwart over zes zijn bed weer in. Om acht uur zijn Ivan en Rowena hun bed weer uit. De andere bewoners zijn ook al vroeg op want Arjuna komt straks. Om tien voor half negen zien we Ivan, Rowena en Cemal bij de koeien. Cemal helpt dit keer mee in de stal. Gabriëlle zien we ondertussen zichzelf klaar maken voor de spiegel en om tien voor negen is de stal weer gedaan en zien we Cemal en Rowena weer terug naar de loods lopen. Om negen uur komt Bjorn ook zijn bed uit en Gabriëlle zien we darten. Ook Arjuna arriveert op dat moment. Ramona heeft weer een weegmomentje en is deze week 0,5 kilo afgevallen. In totaal zit ze nu op zo'n 15,3 kilo. Ramona voelt zich bekeken en word daar nerveus van. Ook is ze bijna jarig en haar familie komt op bezoek met eten. Haar vraag is of ze mee kan eten.

Om tien voor half tien zien we een deel van de bewoners sporten. Ze hebben de gym spullen weer naar het terrein gesleept en we zien niet alleen Ramona sporten, maar er doen ook weer genoeg bewoners mee waaronder Michael en Gabriëlle. Om half tien zien we Michael, Bjorn en Cemal ook nog even een lading pakketjes ophalen bij de poort en Benjamin en Rob liggen nog lekker in bed, die hebben geen haast vandaag. Om tien over tien word Benjamin ook wakker. Hij blijft nog wel even in bed liggen, maar zijn ogen zijn open. Buiten is het sporten ondertussen nog steeds gaande. Rowena, Dominique, Bjorn en Cemal zien we ook mee doen. Om half elf zien we Benjamin met zijn slaaphoofd op het rokersbankje zitten. Daarna gaat hij de loods in om de krant te lezen en Ramona zien we na het sporten eten klaar maken. Om elf uur zien we Cemal weer even in bed liggen en Dominique zit er bij om met hem te kletsen. Tot dat moment verloopt de ochtend dus rustig, maar daar komt snel verandering in.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.