Ramona's verjaardagsfeest ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Ramona's verjaardagsfeest

''Dansen maakt mensen gelukkig''

Om half negen zien we Dominique en Victoria op de vide. Als iedereen hetzelfde zou communiceren als Victoria dan is er volgens Dominique niks meer aan. Wat zou je dan nog leren. En als alles liefde is, wie helpt je dan nog. Dominique vind Victoria een parel. Om tien voor negen zien we Cemal en Gina in de horeca keuken ballonnen opblazen en alles versieren. Cemal vind het gezellig in Utopia. De hele dag kan je lekker bezig zijn. Er is altijd wel iets te doen. Michael zien we niet veel later ook helpen met ballonnen opblazen en Wim en Benjamin zien we darten. Om negen uur gaat de muziek aan. Gina, Michael en Ramona zien we meteen dansen. Voor de rest zien we op Benjamin na nog niemand in de keuken. Een poosje later word het steeds drukker. Gabriëlle, Bjorn, Cemal en Benjamin zien we dan mee dansen en Dominique zien we rondlopen.

Om half tien zien we Dominique en Rob vanaf de zijkant toekijken. Michael geeft Ramona een kleine lapdance nadat ze hem dat vroeg en hem aangemoedigd heeft. Cees danst zelfs ook nog even mee. ''Dansen maakt mensen gelukkig'', laat Cemal aan Dominique weten, maar daar is Dominique het niet mee eens. ''Mij niet, mij maakt het kwetsbaar''. Om vijf voor tien zien we Bas om het hoekje met Dominique zoenen. Als Ivan en Wim langs komen lopen stopt Dominique. ''Je kan gewoon zoenen hoor. Je hoeft niet te stoppen voor ons'', aldus Ivan. Als we weer een kijkje nemen in de horeca keuken zien we dat Cees aan het dansen is met een dweil. Ook hij heeft het dus naar zijn zin. Of doet in ieder geval net alsof.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.