Ramona zou Bas naar huis sturen ~ Utopia Gekte

2/27/2016

Ramona zou Bas naar huis sturen

''Dan worden het van die tering teven''

Om half tien zien we Cemal de loods vegen en als Rowena langs loopt trekt Bronno haar op zijn schoot. Vrij snel weet ze zich weer los te krijgen en gaat ze de vide op. In de keuken zien we Gina, Simone en Dominique nog steeds druk bezig met het maken van broodjes voor de markt. Om kwart voor tien zien we Ramona en Michael al weer in bed liggen. ''Net Dominique de tweede'', horen we Michael over Simone zeggen. Ramona bevestigd dat Victoria ook al had gezegd dat ze op elkaar lijken. ''Dat lijken ze ook'', reageert Michael. Ramona vraagt vervolgens of Michael al een voorkeur heeft. Michael heeft wel een idee hoe of wat. Hij heeft met beide nieuwkomers gesprekken gehad. Hij denkt ook in het totaal plaatje. Ze willen iets uitdragen en een herkenningspunt zijn voor mensen. ''Ze zijn totaal verschillend, maar ook weer gelijk'', laat Michael weten. Ramona wil weten wat voor gelijkenissen er dan zijn. Michael zegt dat ze allebei wilskracht hebben. Dat vind hij mooi om te zien. Wilskracht om ergens voor te gaan. De een is wat ouder, de ander wat jonger. De één zegt wat hij denkt en... ''Voor wie ga je'', vraagt Ramona. Michael wacht morgen af, maar denkt nog steeds aan Bronno. ''Niet dat Simone geen goed persoon is'', maar Michael denkt dat mensen thuis ook een herkenningspunt hebben. Mensen die er niet naar toe kunnen komen omdat ze invalide zijn. ''Wat kan hij betekenen voor de BV'', vraagt Ramona zich af. ''Hij kan wat veroorzaken'', reageert Michael. ''Zij niet denk je'', vraagt Ramona. ''Zij ook, maar als ze bij Dominique aansluit dan worden het van die tering teven. Van die Claudia Sträter(?) wijven. Ze gaan niet samenspannen, maar recht tegenover elkaar staan en dan barst de bom. Het zijn hetzelfde type vrouwen. Aan één heb ik echt al mijn handen vol, laat staan aan twee'', aldus Michael.

''Zij is een alleskunner, allesdoener. Ik weet niet, ze heeft niet specifiek 'dat ga ik doen'', aldus Michael. ''Hij ook niet'', laat Ramona weten. ''Hij heeft dat toch ook gezegd. Leg je dat even weg vriendin. Goedzo'', reageert Michael. Ramona zat namelijk weer te snoepen. Ramona zegt ook te kijken naar het feit dat sommige mensen weg gaan ooit een keer. Ze hebben wat aan hem, maar in groepsprocessen en discussies heeft hij ook zijn mondje klaar denkt Ramona. ''Zij is een heel slim en wijs meisje hoor. Je moet haar niet onderschatten'', laat Michael weten. ''Ze houd ook van theater en dansen'', aldus Ramona. "Bronno ook op één been'', grapt Michael. ''Ik denk toch dat ik voor haar ga'', lacht Ramona. ''Grappig. Kan dat bed nog uit elkaar'', reageert Michael. ''Ik weet het nog niet'', laat Ramona vervolgens weten. ''Vies vuil loeder ben je. Je weet het wel'', reageert Michael waardoor Ramona moet lachen. ''Ze pakt zich in met de verkeerde'', laat Michael weten over Simone. ''En met iemand in bed liggen en dit en dat. Ik heb haar tips gegeven ook. 'Laat het achter je en ga vooruit'. Ze doet het goed, helpt enzo'', aldus Ramona. Michael wil haar ook nog een kans geven, maar in groepsverband heeft Bronno een stapje voor. Michael heeft ze beiden nog niet onder werkdruk gezien en is heel benieuwd. Michael laat weten met nog iets te zitten. ''Zij werkt nog niet eens een minuut lopen van mijn huis af. Daar werkt ze'', laat Michael weten. Er volgt een streamlock.

''Cees, Cemal'', horen we Michael zeggen als we weer beeld hebben. ''Voor wie gaat Cemal'', vraagt Ramona. ''Hem ook'', reageert Michael. ''Met hem word het nog eens spannend wie er naar huis gaat'', denkt Michael. ''Hij heeft een goede band met Baas hoor'', laat Ramona weten. ''Die bedoel ik ook niet. Maar als hij dan voor Rob gaat valt er weer een deel uiteen boven en dan word het nog eens spannend'', denkt Michael. Ramona denkt niet dat hij hem weg stuurt. Michael heeft helemaal geen zin in om er over na te denken. Hij heeft zijn keus stiekem al gemaakt. Ramona moest destijds kiezen tussen Stefanie, Wim en Bas en heeft toen Stefanie weg gestuurd. Ramona zegt dat als ze nu had moeten stemmen ze een heel ander iemand er uit gestemd had. Ze zou nu Bas naar huis sturen. ''Dat had het allemaal wat makkelijker gemaakt'', laat Ramona weten. ''Voor jou ja'', reageert Michael.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.