Ramona ziet dat Michael bijna ontploft ~ Utopia Gekte

2/28/2016

Ramona ziet dat Michael bijna ontploft

Een afscheidsfeestje

Om vijf over negen gaat de muziek aan in de loods. Omdat er morgen iemand weg gaat is er alvast een afscheidsfeestje. Gina heeft de koekjes die Simone begin van de middag aan het maken was, afgemaakt en gaat er nu mee rond. De sfeer zit er goed in. Zelfs Dominique durft dit keer te dansen. Ook Ramona, Gina, Cemal en Victoria zien we hun dans moves laten zien. ''Heerlijke muziek man'', laat Ramona weten. Om kwart over negen zien we Cees naast zijn bed staan. Het lijkt er op dat hij in bed heeft gelegen. Hij veegt de vloer, doet zijn schoenen aan. Kamt voor de spiegel zijn haren en doet een vestje aan. Wim en Bronno zien we even met elkaar praten. Wim zegt zijn geld te hebben bewaard. Hij heeft niks gekocht tijdens de markt omdat hij anders Bronno in de vingers zou snijden. Bronno vind dat hij gewoon spullen had moeten kopen. Het was zijn laatste keer op de Utopia markt en Bronno denkt dat hij anders toch ook gewoon zakgeld zou hebben gehad en anders had hij ook best zonder gekund.

Om kwart voor tien zien we Ramona en Michael in ''gesprek''. Ramona ziet dat Michael bijna ontploft. ''Dat gaat gebeuren'', laat Michael weten. ''Ik ben mezelf. Eén van de eerlijkste personen'', aldus Michael. ''Je zegt gewoon wat je voelt'', reageert Ramona. ''En dan krijg ik het op mijn bordje. Ik zeg gewoon wat ik denk. Er is niks met mij aan de hand, er is wat met anderen aan de hand. Rob en Benjamin komen naar me toe. Ik heb het uitgelegd''. Michael voelt zich kut omdat er drie mensen (Bas ook) naar hem toe zijn gekomen. ''Dat wijf kijkt me zuur en boos aan. Ze kan ook vragen 'waarom heb je het gezegd'. Dan kan ik het rustig uitleggen. Ze moet nog iets uitpraten van daarvoor'', aldus Michael. ''Dan gaan we nu praten'', reageert Ramona. ''Het doet pijn in mijn hart'', laat Michael weten. Ramona wil nu een streep trekken. Michael vind het kut om Dominique zo te zien. ''Ik heb gezegd wat ik van haar vind en dat blijf ik ook vinden. Zij krijgt het wel''. Ramona denkt dat het beter is als hij praat, maar Michael vraagt zich af waarom dat nu moet. Hij wil liever roken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.