Ramona noemt Dominique een gevaarlijk meisje. ~ Utopia Gekte

2/05/2016

Ramona noemt Dominique een gevaarlijk meisje.

Rustig aan doen...

Net als iedere andere dag was ook dit een uitslaapdag in Utopia. Ivan en Rowena waren wel vroeg wakker, maar de rest heeft lekker uitgeslapen na het carnavalsfeest. Wanneer er weer wat leven in de brouwerij komt is er meteen wat gedoe. Vannacht hebben Wim en Bjorn boodschappen gedaan voor zichzelf. Dit omdat de groep vergeten is om boodschappen te bestellen. Dat was Cees zijn taak, maar nu niet meer. Beide heren hadden het idee om niks tegen de groep te zeggen zodat alleen zij genoeg eten hebben dit weekend. Maar zoals je van Utopia kan verwachten kwam iemand er toch wel achter. Rowena is de oplettende bewoonster van de minisamenleving en noteert wat er besteld moet worden na een kijkje in de kasten. Ze spreekt Cees er op aan omdat hij vannacht boodschappen had kunnen inventariseren, maar volgens hem was het te donker. ''En het is mijn taak helemaal niet'', laat hij weten. Op dat punt gaf Mark hem eerder vanochtend ook al gelijk. Al vond hij het wel iets te vroeg voor gezeur aan zijn hoofd. Gelukkig zijn de boodschappen alsnog op tijd gedaan en is er een hongersnood voorkomen in het luxe paradijs.

Terwijl bijvoorbeeld Dominique gaat sporten in de gym besluit Cees om iedereen af te gaan. Zodat hij zijn frustraties meerdere keren kan herhalen. Onder andere over dat de oven in Le Luifel de hele nacht aan heeft gestaan. Of over de onafgedekte schaal met snacks. Ramona maakt zich ondertussen druk om hele andere dingen. Namelijk over Dominique. Ze denkt dat zij met hele andere redenen naar Utopia is gekomen. Ze vind Dominique soms zelfs een beetje een psycho. Ook snapt ze niet waarom Do haar expres pijn moet doen. Bijvoorbeeld door tegen haar te vertellen dat mannen haar zo knap vinden. ''Er is iets wat niet eerlijk is aan deze meid'', vult ze nog aan. Uiteindelijk besluit ook zij maar te gaan sporten in de gym. Het is dan alweer bijna 12 uur. Ook bij Bas doet ze haar verhaal over Dominique. Nu zegt ze Dominique een gevaarlijk meisje te vinden en dat ze met haar moet gaan praten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.