Ramona met Cemal in de hot tub, een massage en twee butlers ~ Utopia Gekte

2/20/2016

Ramona met Cemal in de hot tub, een massage en twee butlers

Bas en Michael als butlers

Het feestje is bijna afgelopen als Bas en Michael om vijf over tien in blote bast met een strikje om hun nek de keuken in komen. ''We hebben nog een verrassing voor je'', laat Michael weten. '"Wat dan'', vraagt Ramona nieuwsgierig. Cemal zien we buiten nog wat hout in het kacheltje bij de hot tub doen. Binnen zien we Ramona en andere bewoners met Bas en Michael op de foto gaan. Daarna zien we Bas en Michael buiten kaarsjes aansteken. Om kwart over tien zien we Michael weer binnen waar hij helemaal los gaat op de dansvloer. Hij laat nog snel al zijn dans moves zien voordat de muziek weer stopt. Cemal zit ondertussen al in de hot tub. ''We hebben iets heel leuks. Wij zijn de butlers. Kom maar mee'', laat Michael aan Ramona weten als de muziek gestopt is. ''Nee, dit kunnen jullie niet doen'', gilt Ramona als ze Cemal in de hot tub ziet zitten. ''Wij gaan jullie bedienen schat'', laat Michael weten. Ramona mag met Cemal in de hot tub en Bas en Michael regelen dan de drankjes en het eten. Ramona besluit er met jurk en al in te gaan. Ze gaat een masage van Cemal krijgen en alles erop en eraan. ''Wat wil je drinken'', vraagt Bas.

Om tien voor half elf zien we Cemal de schouders van Ramona masseren. ''Wat grappig, heel leuk. Wat spannend samen in de hot tub'', aldus Ramona. ''Je hoeft maar te roepen en dan komen de butlers'', laat Cemal weten. ''Quality time. Je krijgt zo nog verder een massage. Dat was de afspraak''. Ramona krijgt zelfs een sigaretje. Gewoon in de hot tub. Dat kan opeens. ''Ik zit gewoon met mijn jurk er in, maar dat maakt niet uit'', aldus Ramona. ''Ik heb speciaal voor jou mijn pantalon aangetrokken'', laat Cemal weten. Michael brengt wat te drinken voor de twee. ''Wat heerlijk, wat een verwenning zeg'', aldus Ramona. Binnen zien we Cees even met Dominique praten. ''Alles overwin je alleen maar door het te doen. 'Ik ben bang om te dansen dus doe ik het niet'. Nee dus doe ik het wel'', aldus Cees. Dominique zegt het nog een beetje eng te vinden. Ze trekt zich terug tot die emotie een beetje gezakt is laat ze weten. Ramona besluit al snel haar jurk uit te doen en Cemal zien we weer druk in de weer met het geven van een massage. Bas en Michael komen zelfs nog even verjaardagsliedjes voor haar zingen. ''O wat heerlijk'', aldus Ramona. ''Ze maakt meteen weer misbruik hé'', grapt Bas. Als Cees langs komt lopen laat Ramona weten dat ze aan het genieten is. Ze is maar één keer jarig. ''Ik word verwend in de hot tub door een hele mooie man. Mijn dag kan niet meer beter''. Ze voelt zich heerlijk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.