Ramona krijgt waarschuwing van thuisfront. ~ Utopia Gekte

2/03/2016

Ramona krijgt waarschuwing van thuisfront.

Post en streamlocks.

De ochtend is rustig van start gegaan en op dit moment (10:09) leest Ramona haar post op de bank. Bas en Gabriëlle zitten naast haar en krijgen soms stukjes te lezen. Zo wijst Ramona bijvoorbeeld iets negatiefs aan wat de regie veel in beeld laat zien. Ze zegt alleen niet hardop wat het precies is. Het was een kort briefje van haar moeder. En niet veel later ontdekt ze een wat langere brief die ook van haar moeder is. ''Ze heeft een ongeluk gehad'', laat Ramona weten. Meteen komt er een streamlock. Na de korte streamlock gaat het alweer over andere dingen dus het lijkt niet iets ernstigs te zijn. ''Ze zijn boos'', zegt Ramona weer iets later. Bas vraagt wie en waarom, maar wederom komt er geen verdere uitleg. ''Ze hebben geschreeuwd voor de televisie, mijn vriendinnen. Omdat er een tori was'', zegt ze. Ook wordt ze gewaarschuwd in haar post. Er zou iemand in Utopia zitten om de verkeerde redenen en voor diegene moet ze oppassen. Ook zou paarse lippenstift een rage zijn geworden door Ramona. ''Jongens, paarse lippenstift is de shit''.

Wanneer Ramona later vertelt dat haar moeder is aangereden door een auto komt er weer een streamlock. Ik snap dat nog steeds niet helemaal na ruim 2 jaar. Er zit 3 á 4 minuten vertraging in de livestreams. En steeds krijg je een streamlock als je al weet waar het over gaat? Op de andere stream vertelt Bjorn op datzelfde moment aan Michael dat ze geen vergunning hebben om shotjes te verkopen. ''Dat kreeg ik gisteren te horen'', aldus Bjorn. Misschien was er daarom een streamlock?

Ramona tegen Bas: ''Ik kan het niet zeggen. Er staan dingen in waarvan ik denk 'huh hoe kan je dat weten'. Snap je? Dat is gek. Ik ga je dingen laten lezen strakjes.'' Over twee weken krijgt ze bezoek van Naomi, Jennifer, haar moeder en nog wat mensen. ''Ik hou van jullie allemaal. 29 maart is de voorstelling, dan moeten jullie kijken. En vanavond een workshop, kijken jullie dan ook'', vraagt Ramona aan haar thuisfront. Ze hoopt dat ze nu naar de livestreams kijken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.