Ramona krijgt een verjaardagsstoel cadeau ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Ramona krijgt een verjaardagsstoel cadeau

''Jullie zijn me zo aan het verwennen''

Om tien voor half één zien we dat Rowena de stoel nog aan het versieren is als cadeau voor Ramona's verjaardag. Ramona is heel blij met haar haren. ''Het staat je heel goed. Het staat je echt heel goed'', laat Rowena weten als ze klaar is met de stoel en een kijkje komt nemen in de kapsalon. ''Oh ik ben zo blij'', laat Ramona nogmaals weten. Benjamin zien we de krant ophalen bij de poort en Rowena en Gabriëlle doen de laatste voorbereidingen voor de verrassing. Ramona moet haar ogen dichtdoen en mee lopen. ''Je zussen hebben hun best gedaan voor dit cadeau waar je de hele dag gebruik van mag maken'', aldus Rowena. ''Ah dope. Gruwelijk'', reageert Ramona als ze het cadeau ziet.

Ze heeft een verjaardagsstoel gekregen en is van plan er de hele dag in te gaan zitten. Vanavond gaat ze er ook in eten. ''Ik hou echt van jullie'', laat ze weten. ''Geef me een kus''. Ze knuffelt de meiden en bedankt ze. Daarna gaat ze zich snel klaar maken voor haar bezoek dat elk moment kan arriveren. Haar haren zijn al geverfd en gedaan dus daar hoeft ze zich geen zorgen meer over te maken, maar ze kijkt nog wel even in de spiegel of haar make-up nog goed zit. ''Jullie zijn me zo aan het verwennen het is niet normaal'', horen we haar zeggen. Als ze klaar is loopt ze naar buiten om te gaan wachten op haar bezoek.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.