Ramona kan niet stemmen op Bas en Dominique. ~ Utopia Gekte

2/23/2016

Ramona kan niet stemmen op Bas en Dominique.

Klaar maken voor de nominaties.

Uiteindelijk komen de nominatiegesprekjes toch nog een beetje op gang. De bewoners moesten eerst nog even opstarten. Met name Ramona praat wat meer over de nominaties dan de rest. Ze heeft erg veel moeite met het uitbrengen van haar stemmen. Eerst zit ze bij Bas om hem te vertellen dat ze op hem wilde gaan stemmen. ''Maar ik kan niet op jou stemmen, dat zou ik nooit doen'', zegt ze terwijl ze door zijn haren wrijft. Een tijdje later begint ze over Dominique. Ook op haar wil ze stemmen. ''Maar dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen'', zegt ze ook deze keer. Ze weet dus heel goed op wie ze eigenlijk wil stemmen, maar uiteindelijk kiest ze er dus voor om op andere personen te stemmen. Of... Ze mag niet stemmen op wie ze wil stemmen. ;-) Voor velen lijkt het al duidelijk te zijn dat Wim wil en moet vertrekken. Maar dat zijn slechts speculaties. We zullen rond het middaguur zien of hij überhaupt wordt genomineerd. Dominique zelf zegt ook niemand een stem te kunnen geven. ''Wie ben ik om daar over te oordelen? Ik sta nooit in die positie weet je. Ach ja... Hoort er bij''.

Inmiddels is het bijna 11 uur 's ochtends en zijn veel bewoners bezig met opmaken, aankleden en het stylen van de haren. Alle foto's van de bewoners hangen al aan de muur in de loods. Daar worden straks alle stemmen weer bijgehouden met de gevreesde witte stift. Victoria maakt zich niet druk om de nominaties wat betreft het stemmen. Zij vertelt aan Gabriëlle dat ze gewoon als eerste haar stemmen wil uitbrengen. ''Zodat ik echt goed kan luisteren naar de rest''.

Welke drie bewoners moeten wat jou betreft genomineerd worden straks? 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.