Ramona is belangrijke ''medicijnen'' kwijt. ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Ramona is belangrijke ''medicijnen'' kwijt.

Dominique probeert te helpen.

Paniek, paniek en nog eens paniek! Ramona denkt dat iemand een stom grapje met haar uithaalt. Ze had een envelop waar haar naam op staat geschreven ergens in de loods laten liggen. En in die envelop zit ''iets'' waar Ramona niks over wil zeggen, maar ze noemt het erg belangrijk voor haar. Meerdere dames horen haar verhaal aan en kunnen er weinig mee. Victoria denkt dat het wellicht in de open haard is belandt, aangezien 'ze alles wat los en vast zit in de open haard gooien'. Ramona denkt echter dat iemand het bewust heeft verstopt. Gisteren heeft ze het voor het laatst gezien. Ze praat er over alsof niemand mag weten wat het is. Uiteindelijk gaat ze naar de keuken toe om een broodje te smeren.

Daar vraagt Dominique of ze moet helpen met zoeken naar de medicijnen die ze kwijt is. ''Zijn het heftige medicijnen'', vraagt ze er nog bij. Volgens Ramona niet, maar ze heeft ze wel nodig. ''Ik wil niet dat het rondslingert met mijn naam er op. Het gaat niemand wat aan'', vind Ramona. Uiteindelijk is Ramona niet meer te volgen op de livestreams. Of ze haar envelop inmiddels gevonden heeft weten we dus niet. Wie weet komen we daar later vandaag nog achter. Heb jij enig idee wat voor pil(len) in die envelop zitten? Misschien haar afvalpillen?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.