Ramona hoopt volgende week vijftien kilo te zijn afgevallen ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Ramona hoopt volgende week vijftien kilo te zijn afgevallen

''Nee vandaag ben ik even niet oké''

Om drie uur vraagt Dominique aan Victoria wanneer de stemmingen zijn. Dominique denkt er wel uit te zijn en vraagt of Victoria het al weet. ''Ik heb mijn richtlijnen, maar laat het zo lang mogelijk rekken om te kijken wat er gebeurd'', antwoord Victoria. Dominique denkt dat mensen zich ook weer anders gaan gedragen door de naderende stemmingen, maar dat valt Victoria dan natuurlijk ook op. Mark en Gina zien we niet veel later bij de kippen om eieren te halen en Gabriëlle maakt de horeca keuken schoon. We zien haar de koelkast en de kastjes zowel van binnen als van buiten goed schoon poetsen en dat terwijl ze nog steeds goed ziek is. Om half vier zegt ze dan ook dat ze er aan denkt om naar bed te gaan. Haar keel word maar niet beter en het duurt een beetje lang nu. Maar ondanks dat ze dat zegt zien we haar gewoon weer verder gaan met poetsen.

Tien minuten later zien we Ramona samen met Dominique op de bank zitten. ''Ik hoop dat ik volgende week die vijftien kilo heb gehaald'', laat Ramona weten. ''Dat weet ik wel zeker, maar je moet niet vergeten dat je spieren krijgt en dat weegt ook wat. Dan lijkt het alsof je niks bent afgevallen, maar dan heb je het omgezet in spier'', aldus Dominique. Ramona besluit aan het werk te gaan. ''Are you okay'', vraagt ze nog snel. ''Nee vandaag ben ik even niet oké'', antwoord Dominique. ''Gewoon even je ding doen, voelen wat goed voelt'', adviseert Ramona. Als Ramona weg is vraagt ook Rob aan Dominique of het met haar gaat. ''Moe van de emoties, dat mag hé'', antwoord ze. ''Dat mag. Natuurlijk'', reageert Rob.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.