Ramona: ''Hoe kan hij met haar leven dan'' ~ Utopia Gekte

2/29/2016

Ramona: ''Hoe kan hij met haar leven dan''

''Gek hé dat één zo iemand de sfeer kan bepalen''

Om tien over half elf zien we Bas en Dominique weer samen in de caravan. Bas begint bij Dominique niet meteen over het gesprek wat hij net met Michael en Ramona heeft gehad, maar heeft het gewoon gezellig met Dominique. Zo vraagt Dominique bijvoorbeeld hoe lang je er over mag doen voor je weg gaat als Bas morgen bijvoorbeeld weg gestuurd word. Bas zegt dat hij dan al zijn bende in de caravan stopt en heel snel weg is en dan rekent hij Dominique misschien ook wel als bende. Een uur later om tien over half twaalf zien we Ramona en Michael in bed liggen waar ze (hoe kan het ook anders) hun gesprek (geroddel) over Dominique nog even voortzetten. ''Hij ziet nog steeds het goeie'', laat Ramona weten over Bas. ''Zij is hier niet voor haar doelen. Trust me'', reageert Michael. ''Volgens mij is hij zelf ook in de war'', laat Ramona weten. Michael denkt dat Bas zijn ogen moet gaan openen. ''Zij is hier voor hem en voor iets anders, maar niet voor wat ze zegt dat ze gekomen is. Iedereen ziet het, maar niemand trekt zijn bek open. Niemand trek zijn bek open of ondersteunt mij. Jullie zien hetzelfde'', aldus Michael. ''Dat had ik dus ook. Ik heb precies gevoeld wat jij voelde'', reageert Ramona. Michael is blij dat Benjamin heel eerlijk en oprecht tegen hem is. Ramona moest wel lachen om Michael's opmerking. Ze vind hem echt de shit dat hij het weer zegt. Volgens Ramona denken heel veel mensen hehe (eindelijk). ''Inderdaad, ze durven het zelf niet te zeggen, maar denken het wel'', reageert Michael. Volgens Michael zeggen ze het allemaal, maar houden ze allemaal hun mond. En dan zegt Bas ''haha valse nicht''. En Rowena zei het ook, laat Michael weten. ''Row jij zegt het ook, maar jij trekt je muil niet open. Iedereen houd zijn mond'', aldus Michael. ''Omdat ze door iedereen geliefd willen zijn'', reageert Ramona. ''Ik ben hier niet gekomen om geliefd te zijn. Ik ben gekomen voor een doel. Ik ben altijd eerlijk en oprecht geweest'', aldus Michael. Daarom moet Michael ook niet veranderen vind Ramona.

Als Ramona het was geweest was hij ook naar haar toe gekomen. ''Ik zeg het tegen iedereen. Volwassen mensen komen terug op iets wat is gebeurd, geven elkaar een hand en dan is het weer goed. Zij komt niet, dus is ook niet volwassen. Ze komt hier voor twee dingen, dat heb ik vanaf het begin gezegd en word steeds bevestigd. Iedereen zegt het hier, maar niemand trekt zijn muil open'', aldus Michael. ''Gek hé dat één zo iemand de sfeer kan bepalen'', reageert Ramona. Michael gaat het morgen anders doen. ''Kijken hoe lang ze dat volhoud als ze genegeerd word'', aldus Michael. ''Had jij het gevoel dat ze onzeker was'', vraagt Ramona. ''Dat is ze niet, ze kan best gepest zijn, maar ze is niet onzeker. Ze is onzeker om het onzeker zijn. Daar is ze onzeker over'', reageert Michael. ''Ik heb gezien dat ze heel enorm uitbundig heeft staan dansen'', aldus Ramona. ''Omdat Wim haar beste vriend is die weg gaat'', reageert Michael sarcastisch. ''Mensen zeggen het, maar houden hun mond. Ik snap dat niet. Ze hebben allemaal oogkleppen voor hun harses'', aldus Michael. ''Ze willen geliefd zijn schat'', reageert Ramona. ''Je kan alleen geliefd zijn als je eerlijk en oprecht bent en zegt wat je denkt, want dat waarderen mensen meer. Waarom is Ivan zo geliefd. Omdat hij eerlijk en oprecht is! Ik slik al heel veel dingen in'', aldus Michael. ''Zooo, ik slik ook veel dingen in hoor'', reageert Ramona. ''Soms houd het aanpassen ook op'', laat Michael weten. ''Hoe kunnen mensen het niet zien. Hoe kan hij met haar leven dan'', vraagt Ramona zich af. ''Omdat zij zich anders voordoet bij hem dan hoe ze hier doet. Daar voel ik me kut om'', aldus Michael. ''Hij ziet het echt niet hé'', reageert Ramona. ''Of hij wilt het niet zien'', denkt Michael. ''Hij denkt vooral in de goedheid en dat ze het niet bewust doet. Denk je dat ze deze dingen bewust doet'', vraagt Ramona. Michael weet het niet, maar ze moet kappen, vind hij.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.