Ramona heeft nog even geen zin om te sporten. ~ Utopia Gekte

2/07/2016

Ramona heeft nog even geen zin om te sporten.

Van alles wat...

Tegen 11 uur doet Bas zijn best om Ramona aan het sporten te krijgen. Zij ziet het echter nog niet zitten om uit bed te komen. ''Kan ik niet wat later sporten? Dan kan ik nog even bijkomen. Mijn lichaam is ziek, ik voel me niet zo lekker. Later ga ik wel sporten. Hopelijk vind je het niet erg om dan nog een keer te sporten met mij'', zegt ze. Bas is daarom met Rowena in de gym te vinden nu zonder bijzijn van Ramona. De twee sporters hebben de grootste lol met een soort skippybal die ze tegen de muur aan koppen.

Cees en Victoria zijn ondertussen bezig met de koffiemachine. Een aantal onderdelen daarvan zitten verstopt en Victoria heeft op het internet opgezocht hoe ze het correct moeten reinigen. Dit was alweer een tijdje niet meer gedaan. Cees legt op verzoek van Victoria uit dat Wim er in eerste instantie verantwoordelijk voor was. Hij had er echter geen zin meer in en toen is het Benjamin geworden. Ook hij lijkt er dus weinig behoefte aan te hebben om de koffiemachine grondig te onderhouden. Bijna een uur later is Cees nog steeds bezig met de machine. Dit onder het genot van veel gemopper.

Verder in Utopia... Maakt Gina zich klaar voor haar familiebezoek. Werkt Ivan aan het begin van de kasteeltuin op de voormalige akker. Vertoeven Bas en Rowena nog altijd in de gym. Heeft Cees ontzettend veel pijn aan zijn rug. Zitten Wim, Mark en Gabriƫlle te relaxen op de bank. En zijn bijna alle bewoners inmiddels ontwaakt. Dat mag ook wel om 12 uur 's middags...

Ander nieuws komt van buiten Utopia. Oud Utopia bewoonster Nicole geeft een update op haar Facebook pagina over waar ze momenteel mee bezig is. Het is een bericht van 2 dagen geleden, maar voor wie het nog niet gelezen heeft wellicht interessant:

''Goedemiddag lieve volgers! Ontzettend bedankt voor de rust die jullie mij gunden. Utopia heeft toch meer met mij gedaan dan ik in eerste instantie verwacht had. Het heeft duidelijk zijn weerslag gehad op mijn wel en wee. Het is nog steeds moeillijk om er afstand van te nemen en bezig te zijn met het oppakken van mijn eigen leven. Er is heel veel gezegd en wordt nog steeds gezegd en gespeculeerd. Vooral met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Utopia. Ben nog steeds opzoek naar een leuke baan en een plekje om goed begeleid te worden in de tattoo wereld. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn horen jullie het het eerst. Dikke kus Nicole.''1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.