Ramona heeft drie keer haar 24 uur aangevraagd vanwege Dominique ~ Utopia Gekte

2/29/2016

Ramona heeft drie keer haar 24 uur aangevraagd vanwege Dominique

''Ik hou niet van oneerlijkheid en liegen''

Het gesprek tussen Ramona, Bas en een Michael die bijna ontploft gaat nog even verder. ''Ik hou niet van oneerlijkheid en liegen en dit vind ik oneerlijk. Zwaar oneerlijk. Ze heeft het zelf niet door, dat vind ik nog het ergste. Ik voel me kut terwijl zij daar staat te feesten. Ze moet iets doen in plaats van de vriendin van Bas zijn. Ze kan onzeker zijn, maar zo profileert ze zichzelf niet. Ik heb elf jaar lang moeten strijden. Ik ben hier te oud voor''. Michael heeft één doel en dat is zijn vriend. Het tweede doel is om zichzelf te vinden en hij heeft zichzelf gevonden. ''Komt ze niet dan komt ze niet. Dan moet ze niet verrast staan dat opeens die bom barst. Dan ben ik geen valse nicht, maar een jongen die denkt 'meid wat flik je me nou'. Mijn dingen gebruiken terwijl ik zo eerlijk en oprecht naar jou toe kom. Al mijn woorden en die stem gebruiken tegen mij. Het vertrouwen is nu volkomen 100% weg en komt ook niet meer goed'', aldus Michael. Ramona snapt dat heel goed. Ramona vind dat hij er boven moet staan en het eerlijk moet zeggen. ''Ik ben geen valse nicht wat iedereen zegt. Ik schrap gewoon iemand in mijn lijst'', aldus Michael. Ramona zegt dat ze al drie keer haar 24 uur aangevraagd heeft vanwege Dominique. ''Ik kan niet met zo iemand leven'', maar toch doet ze haar best. ''Ze doet het misschien onbewust'', aldus Ramona. Michael zegt dat hij al met haar heeft gepraat en dat ze de volgende dag boos werd. ''Vervolgens gebruikt ze mijn woorden tegen mij. Het is niet mijn beurt om met haar te praten''. Michael vind dat ze vervelend doet. Ze is volgens hem al sinds dinsdag oogcontact met hem aan het zoeken. ''Ga niet door, nu maak jij er een ding van'', laat hij aan Ramona weten.

''Ik heb er geen tijd voor. Buiten ook niet. Ik vind het wel heel netjes nu je dit gehoord hebt. Ik ben te volwassen om nog een keer die stap te zetten en met haar te praten. Ik ben er te oud voor. Tot hier en niet verder op een gegeven moment. De deur staat altijd op een kier, maar nu is hij gesloten. Wil je hem open krijgen dan moet je met een heel goed verhaal komen. Het is nu gewoon even klaar en als de bom barst dan barst die. Ik heb me nog steeds ingehouden'', aldus Michael. ''Ik zag je al met die barkrukken gooien'', laat Ramona weten. ''Ik hoor het van meer mensen en ben de enige die zijn mond open trekt. Heel veel mensen zitten in die sanny met haar en ik krijg het op mijn bordje omdat ik mijn mond open trek'', aldus Michael. ''Ik heb het ook gehad dat mensen op mij willen stemmen omdat ik instabiel ben'', laat Ramona weten. Bas zegt het te snappen. ''Je hebt haar kant blijkbaar nog niet gehoord. Dat vind ik het grappige eraan. Zij zal het hele verhaal nog wel niet vertelt hebben. En nu heb ik zin om rukkend door de bosjes te rennen. Dat deden we thuis altijd met vrienden'', laat Michael weten. Michael en Bas omhelzen elkaar en Ramona en Michael vervolgens ook. ''Ga niet veranderen. Blijf oprecht en jezelf'', aldus Ramona.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.