Ramona krijgt verboden informatie van bezoekers ~ Utopia Gekte

2/27/2016

Ramona krijgt verboden informatie van bezoekers

Ramona gaat door een hel, maar is wel afgevallen

''Verse broodjes. Verse ambachtelijke handgemaakte...'', gilt Simone rond om tien voor twee. ''Haar zin maakt ze niet af. ''Schat, dat is wel een heel lange zin'', laat ze namelijk weten. Simone moet even plassen en verlaat dus toch even Magiwirosti. Ze vraagt wel meteen aan iedereen in Magiwirosti en Le Luifel of ze wat willen drinken. Dat kan ze natuurlijk meteen meenemen op haar weg terug. Gabriëlle en Rowena zien we achter de merchandise kraam bij de merchandise shop staan en Ramona praat in Magiwirosti met de bezoekers. Als de bezoeker vraagt naar haar afvalproces vertelt ze dat ze door een hel gaat, maar dat ze nu wel 17 kilo afgevallen is op een gezonde manier. ''Je moet wel volhouden hoor. We zien wel dat je het af en toe moeilijk hebt. [...] Stevig is niet lelijk'', reageert de bezoekster. Om vijf voor twee is Simone al weer terug in Magiwirosti. Bronno zien we om kwart over twee samen met Rob ui snijden in de horeca keuken.

Op datzelfde moment zien we Simone weer alleen in Magiwirosti staan. ''Verse ambachtelijke broodjes. Lekker warm'', gilt ze. Victoria zien we bij de poffertjes kraam staan waar ze wat poffertjes eet. Daarna loopt ze langs Simone om haar ook wat poffertjes te geven. Om tien voor half drie zien we Ramona weer in Magiwirosti, maar binnen een minuut staat ze al weer buiten om met een bezoekster te praten en te knuffelen. ''Je doet het zo goed, ik ben trots op je'', laat de bezoekster weten. Als Ramona weer in Magiwirosti staat komt Michael als Megan haar weer naar buiten roepen. Hij moet haar even spreken. Dus weer laat ze Simone alleen staan. ''Weet je wat ze uitgezonden hebben. Dat we op bed lagen, 'let your light shine'', vertelt Michael. Dat was alles wat hij even ''moest'' komen melden dus Ramona kan gelukkig weer snel Magiwirosti in wat betekent dat Simone weer even weg kan om sokken aan te trekken, want het schijnt er wel heel koud te zijn. Ramona krijgt dan meteen wat informatie van een bezoekster. Zo vertelt de bezoekster dat ze elite is en nu drie stemmen in plaats van één stem mocht geven. Dat ze niet op Ramona heeft gestemd, maar op Cees. Omdat hij zeurt en met zijn vingers eten pakt enzovoort. ''Zoiets moet er gewoon uit, hoort niet tussen jullie. Als je zijn Facebook ook leest, hoeveel commentaar hij krijgt''. Er volgt een streamlock, want dat mag de dame natuurlijk niet allemaal vertellen. Na de streamlock is er even geen beeld meer op Magiwirosti.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.