Ramona gaat als man op date met Michael ~ Utopia Gekte

2/14/2016

Ramona gaat als man op date met Michael

Gabriëlle heeft de beste valentijn ever

We hebben vanmiddag al een samenvatting geplaatst van een aantal belangrijke gebeurtenissen die begin deze middag plaats hebben gevonden. Waaronder Mark die zijn vertrek aankondigde, maar er is deze middag natuurlijk nog veel meer gebeurd. Zo laat Rob om tien over vier weten dat het voor hem nog ''vijf en een halve maand'' is en zegt Gina dat het voor haar tot september is. Rowena is opgevallen dat Ivan haar de laatste tijd met rust laat. Ze vind er niks aan. Hij stopt zijn vingers niet meer in haar neus en ze hebben geen ''vechtpartijen'' meer. Een grotere gebeurtenis is Ramona die zich om tien over vijf omtovert naar een man. Ze trekt een blouse van Bas aan en laat een snor op haar gezicht tekenen door Gabriëlle. Ze noemt zichzelf vervolgens ''Romano''. Ze gaat vandaag namelijk op date met Michael en dan moet ze er natuurlijk wel mannelijk uitzien. Om vijf voor half zes word Michael er bij geroepen. Hij neemt plaats voor de open haard waar vervolgens ook Romano aan komt lopen. Ze danst voor Michael, danst met Michael en verrast hem met haar verschijning, een bloem en een flesje drank. Michael moet er om lachen dus de verrassing is geslaagd.

Om half zes worden er pizza's afgeleverd. Er is namelijk weer eten bestelt. Om kwart voor zes zien we Victoria pizza eten in de loods. Rowena en Gabriëlle zien we samen dineren in de studio waar ze ook pizza eten en Cees, Michael en Ramona eten hun pizza voor de open haard. Michael heeft een gedicht voor Cees geschreven en Gabriëlle een mooi gedicht voor Rowena. Wim en Mark zien we aan een sta tafel zitten naast het bruin café waar ze bier drinken. Ook zijn er bezoekers die een hamburger komen eten en er is ook nog sushi afgeleverd. Mark en Gina zitten de sushi even later op te eten in de horeca keuken en Bas en Dominique zien we om kwart over zes de sushi samen op eten in de caravan. Overal in de loods zien we dus koppeltjes gezellig met elkaar dineren. Om vijf voor half zeven is Cees klaar met eten. ''Kijk ik heb hier nog een halve pizza. Ik moet nu stoppen ik zit knetter vol''. Vanavond staat er een feest gepland en Cees hoopt dat ze geleerd hebben van de vorige keer dus dat er niet teveel gedronken gaat worden. Gabriëlle horen we zeggen dat ze de beste valentijn ever heeft.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.