Ramona en Michael kunnen niet slapen en pakken de megafoon ~ Utopia Gekte

2/27/2016

Ramona en Michael kunnen niet slapen en pakken de megafoon

De kist van Simone verstoppen

Het gesprek tussen Ramona en Michael gaat nog even door. Om tien uur geeft Ramona aan dat ze verliefd wil zijn, maar volgens Michael is dat niet altijd leuk. Hij is bijvoorbeeld verliefd, maar kan niet bij zijn vriendje zijn nu. Michael komt er in Utopia achter dat hij Sander echt heel leuk vind. Hij kan het wel van de daken schreeuwen en zou niet weten wat hij zonder hem zou moeten. Ramona laat weten echt een huisje te willen. Ze kan niet meer zo. Michael red het ook niet meer. ''We kunnen ook in de wellness gaan slapen'', oppert Ramona. Niet veel later volgt er een stream wissel. Om kwart over tien krijgen we de twee weer in beeld en dan is het voor hun duidelijk weer even tijd om ongeremd te praten over Dominique. Iets wat ze de laatste tijd regelmatig doen. ''Ga niet de hele tijd oogcontact zoeken, stop er gewoon mee. Anders ga ik een keer echt met je praten en dan kan iedereen mee luisteren'', aldus Michael. Ramona heeft het gister ook weer gehoord. Dat iedereen het eens was met de speech die ze gegeven heeft. ''Ik vind het jammer soms'', laat Michael weten. Het gesprek stopt al snel weer als Ramona laat weten zo echt niet te kunnen slapen. In de keuken zijn ze natuurlijk nog druk bezig en dat zorgt voor wat lawaai.

Om tien voor half elf zien we Bas en Bjorn de kist van Simone uit het cordwood halen en verstoppen in de caravan. Ramona en Michael zijn in de slaapkamer ondertussen liedjes aan het zingen. Echt moeite om te kunnen slapen doen ze dus niet. ''We zijn niet meer interessant. Het is tien uur geweest kom aan'', meld Michael. Bjorn verzint ondertussen tegen Simone een smoes dat haar kist weg is, maar zij vertrouwde het al niet en had al het idee dat Bjorn en Bas hem weg hadden gehaald. ''Laat maar'', zegt ze, maar Bjorn probeert haar te overtuigen. ''Kan het niet zijn dat er iemand voor ons is geweest. Heb je het er met meer mensen over gehad. Je kan lachen, maar dat vraag ik aan je'', aldus Bjorn. Simone zegt dat ze inderdaad aan meer mensen gevraagd heeft om haar kist voor haar te halen. ''Iedereen moet even wat stiller zijn, we kunnen niet slapen'', roept Michael in de slaapkamer. ''Dat duurt nog wel even. Gina is voorlopig nog wel aan het bakken'', laat Cees weten. ''Geen stress, je spullen zijn nog op het terrein'', horen we Bas op de andere stream aan Simone vertellen.

Michael en Ramona hebben ondertussen ook een plan bedacht. Michael heeft batterijen in de megafoon gestopt en die er bij gepakt. ''Attentie attentie, wij kunnen niet slapen. Willen jullie alsjeblieft een beetje stiller zijn'', roepen Michael en Ramona met behulp van de megafoon door de loods. Michael is zich er bewust van dat ze andere mensen die ook al liggen te slapen daar wel mee wakker maken, maar Ramona wil nog iets roepen. Vervolgens zetten ze per ongeluk de sirene aan. ''Nee, het is nou klaar'', laat Ramona dan weten om vervolgens samen met Michael in lachen uit te barsten. ''Bas en Bjorn hebben mijn spullen verstopt en een lege kist binnen gezet'', komt Simone vertellen die op zoek is naar haar spullen. Ze had gevraagd of ze haar kist wilden halen dus wat doen ze, ze halen alleen een lege kist. Ramona en Michael vragen zich af waarom ze dat steeds doen. ''Geef dat kind haar spullen terug'', roept Ramona naar Bas. ''Laat ook maar zitten, ik trek gewoon jouw spullen aan hoor Bas'', roept Simone als ze haar spullen niet kan vinden. Ze kijkt straks wel, nu vinden ze het toch alleen maar grappig. Niet veel later betrapt ze Bas als hij haar volle kist binnen zet. De andere lege kist was van iemand anders.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.