Ramona en Dominique zijn blij dat Nicole weg is ~ Utopia Gekte

2/02/2016

Ramona en Dominique zijn blij dat Nicole weg is

''We moeten echt dingen samen gaan doen''

''Ik was gister voor de eerste keer boos in Utopia. Hier op de bank. Ik dacht wat kunnen we daar nou mee. Helemaal niks'', horen we Dominique om tien voor één zeggen. Er volgt een streamlock. ''Mensen moeten hier een kans krijgen''. horen we Ramona even later zeggen. Ramona en Dominique zijn blij dat Nicole weg is. Volgens Ramona is het een leuke meid, maar was ze overal negatief over. Ook word volgens Ramona bij iemand de hand boven het hoofd gehouden, terwijl als zij het doet dan... Ramona is er klaar mee. Ze heeft geen behoefte om haar bek dicht te houden. Ze ziet dingen en is het er gewoon niet mee eens. Ze gaat ook niet in iemands bil kruipen om hoger op te komen.

Gister met het idee van Mark dacht Ramona ''ah wat fijn dat hij mijn mening deelt''. Zij stond achter het idee, maar omdat zoveel mensen negatief er over waren ging ze daar in mee omdat ze dacht die zullen er wel verstand van hebben. Dominique vind het vooral raar dat er niks nieuws geprobeerd word. Ze denkt dat het ook heel erg zou helpen als ze elkaar beter gaan leren kennen, want ze kennen elkaar eigenlijk nog niet eens. Ze doen geen groepsactiviteiten meer. ''We moeten echt dingen samen gaan doen'', is Rowena van mening. Benjamin is het daar niet helemaal mee eens. Groepsactiviteiten zijn leuk om te doen, maar daar leer je elkaar niet beter mee kennen. Volgens Benjamin moet je dan gewoon gaan zitten en gaan praten. Op de achtergrond bij de picknick tafel is Michael zich ondertussen aan het omtoveren naar Megan.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.