Post voor Bas en Ivan ~ Utopia Gekte

2/29/2016

Post voor Bas en Ivan

Geschreeuw en gevloek levert meer imago schade

Goedemiddag op dag 790 van het Utopia avontuur. Laten we snel terug gaan naar vanochtend. Om tien voor zes zien we Cees al achter de computer zitten. Om half negen zien we Rowena koffie zetten en ook Ivan is zijn bed uit. Om kwart voor negen zien we ze samen bij de koeien om de stal uit te mesten en de dieren te voeren. Om tien over negen zien we Gabriëlle ook uit bed en om tien voor half tien is er post voor Bas en Ivan. Bas zien we zich aankleden in de caravan. Rowena zien we wandelen met Sascha en Ivan en Wim zien we op het rokersbankje. Rowena wandelt dus met pony Sascha en doet haar de groetjes van Armanda. Die zou haar geschreven hebben. ''Ze mist je erg''. Bas leest zijn post binnen op de bank en Michael zit er al snel bij. Hij bekijkt de post en moet er om lachen. Er zit ook een kaartje voor Ramona bij van iemand die haar een mooie vrouw vind. Ook word door Bas zijn moeder vertelt dat het geschreeuw en gevloek meer imago schade oplevert dan een lapdance. Bij de post zitten natuurlijk ook weer een hoop foto's.

Niet alleen Michael mag Bas zijn post kijken. Ramona is er even later ook bij. Ze mag alles lezen van Bas. Bas zijn oma vind het fijn dat Bas zijn haar weer wat gewoner is en Armanda heeft ook geschreven. Dominique staat ondertussen in de keuken eten te maken, maar is er uiteindelijk ook even bij om Bas zijn post te bekijken. Ivan krijgen we niet echt in beeld met zijn post. We gaan er maar vanuit dat hij ook goede post heeft ontvangen. Om tien over half elf zien we Wim en Gabriëlle naar de gym gaan om te sporten en Dominique stapt op Michael af omdat ze even met hem wil praten. Michael lijkt er alleen niet zoveel zin in te hebben. Hij gaat eerst douchen en de krant lezen. Dominique wil in ieder geval niet dat Michael zich naar voelt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.