Post van Naomi voor Gabriëlle ~ Utopia Gekte

2/17/2016

Post van Naomi voor Gabriëlle

Cees is nu al trots op Cemal

We schreven net al over Gabriëlle die haar post van het thuisfront leest. Normaal laten ze er niet zoveel over los, maar dit keer krijgen we een hoop mee. ''Nee dit kan ik niet'', horen we haar zeggen gevolgd door gelach. ''Ze hebben toch afgesproken met Naomi. Fati vind haar heel leuk. Volwassen voor haar leeftijd en heel mooi. Check dit stukje'', Gabriëlle laat Gina iets lezen. ''Wanneer was ik een beetje down'', vraagt Gabriëlle vervolgens. ''Toen je ziek was'', antwoord Gina. ''Je merkt geen leeftijdsverschil als je met Naomi praat. [...] Behalve als je over vroeger praat. [...] Ze begint weer over dat rompertje in het roze met die tekst'', aldus Gabriëlle. ''Goede post'', vraagt Ivan als hij de vide op komt. ''De 2e brief, maar jawel. Alleen hier en daar wat aan de hand in mijn vriendenkring. Ze kunnen niet goed met elkaar opschieten. Ik hou mijn vrienden altijd apart. Ze hebben een beetje modder onder elkaar, maar dat is alles'', aldus Gabriëlle. ''Kom ik veel voor in je post'', vraagt Ivan. ''Nog niet, maar als het zo is dan roep ik je meteen'', reageert Gabriëlle. Ze gaat het onderstrepen elke keer als hij er in voor komt. Gabriëlle heeft geen brief van haar vriendin gehad. Ivan is ondertussen nog steeds erg vrolijk. In de stal zong hij al Sinterklaas liedjes en nu zingt hij kerst liedjes. ''Waarom kom je met kerstliedjes'', vraagt Gina. ''Dat vind ik leuk'', reageert Ivan. Gabriëlle vertelt dat haar moeder vond dat Fatiha heel vaak alleen zat met het bezoek. ''Maar dat is mijn schuld'', aldus Gabriëlle.

Om half tien is er een klantje gearriveerd voor Gina. Cemal zien we nog steeds dweilen en hij onderbreekt het alleen even om te vragen of hij de dame koffie mag aanbieden. Maar dat word al door iemand anders gedaan komt hij achter. Gabriëlle leest nog even verder. ''De groetjes van Fatiha'', aldus Gabriëlle. ''Groetjes terug'', reageert Gina. ''Aan Wim, Gina, Ivan....'', somt Gabriëlle op. ''Kom op Liane serieus'', lacht Gabriëlle. Als Gina beneden is legt ze nog vlug aan Cemal uit hoe hij beter/sneller en makkelijker kan dweilen. Om kwart voor tien is hij klaar. ''Alles geveegd en gedweild'', laat hij aan Cees weten. ''Top, ik ben nu al trots op je. Was ook hard nodig'', reageert Cees. Cemal besluit maar eens te gaan eten. Dat heeft hij nog steeds niet gedaan. Gabriëlle opent boven een envelop waar een hele grote stapel post uit tevoorschijn komt. ''Zooo'', reageert ze duidelijk onder de indruk. Ze bladert er doorheen en dan zien we dat er ook foto's tussen zitten. Het is dus niet alleen tekst. ''Dat is Naomi'', laat Gabriëlle weten. Ivan vraagt wat ze schrijft, maar Gabriëlle weet het niet. Ze is nog maar net begonnen en roept hem straks. ''Vette shit! Naomi is lekker bezig. Ze krijgt gewoon dingen binnen om te fotograferen''. Gabriëlle begint een hele lijst op te noemen. Iets met Ryan Marciano. ''Instituut magazine. Ze is het gezicht van een zaak met haar. Een party planner heeft haar benaderd. Ze gaat een modellenbureau beginnen''. Bjorn vraagt of Gabriëlle leuke post heeft. ''Ja, ik heb leuke post Bjorn. Mijn vierde brief. Dit is Naomi. [...] Naomi's post is weer vet dik, maar ik heb haar ook 16 kantjes geschreven''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.