Plezier maken met Bronno's stoel en kleding ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Plezier maken met Bronno's stoel en kleding

Is Simone actiever?

Om kwart over zeven zien we Simone, Dominique en Bas bij het rokersbankje. Simone vind dat Bronno al een plusje voor heeft omdat hij een handicap heeft. Dominique snapt wat Simone bedoeld, maar raad haar aan om gewoon Simone te zijn. Simone ziet mensen als gelijk of je nou bijvoorbeeld één of twee armen hebt. Ze ziet dat Bronno meer zit en dat zij dus eigenlijk actiever is. Er volgt een streamlock en onze streams haperen regelmatig. Na de streamlock vragen Bas en Dominique weer naar Cemal. Simone zegt dat het voor haar en Cemal geen betekenis had. Er klinkt veel gelach buiten. Om vijf voor half acht zien we Cemal, Simone, Bas en Dominique bij de loods deur staan. Cemal zegt dat Simone vannacht op de vide mag slapen en dat Bronno dan in zijn bed mag. Cemal slaapt zelf vannacht in het Cordwood heeft hij besloten.

Om half acht zien we Ivan op de stoel van Bronno zitten en Bas en en Bjorn draaien hem rondjes. Cemal is ondertussen naar de studio gelopen om Bronno te vertellen dat hij vannacht binnen mag slapen. ''Als je me gek wil hebben moet je me in zo'n sauna leggen'', horen we Bronno zeggen. Hij vind het juist lekker om in de studio te slapen, maar lijkt vanavond wel gewoon binnen te gaan slapen. Om tien over half acht zien we dat Cemal en Michael een vest van Bronno hebben aangetrokken. Ze passen er samen in. Zo'n tien minuten later worden er flink wat zakken aardappelen voor Gina afgeleverd en onder andere Gina, Rob, Cemal en Benjamin tillen de zakken de auto uit en brengen ze naar Magiwirosti. Ramona zien we even met Gabriëlle praten. Ramona is blij dat ze met Gabriëlle praat. ''We gaan die truitjes gewoon morgen fixen en wat verpest is, jammer'', aldus Gabriëlle. Ze sluiten het korte gesprekje af met een knuffel. Niet veel later zien we Cemal met wat medebewoners praten. Hij vertelt dat hij vandaag een reality slap had en even moest huilen omdat hij zijn maatje miste. Hij was in de tuin aan het werk en moest toen aan die vriend denken want daar werkte hij ook mee/bij in de tuin.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.