Plannen bespreken voor Ramona's verjaardag ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Plannen bespreken voor Ramona's verjaardag

Een lapdance

Om tien voor zeven zien we Cemal de wasmachine schoonmaken/controleren of die schoon is. Een paar minuten later zien we hem samen met Michael, Bas, Rowena, Gabriëlle en Gina in de wellness om te bespreken hoe en wat met Ramona's verjaardag. Michael laat weten dat hij tot op zijn boxer gaat. ''Mag ze je aanraken'', vraagt Gabriëlle. ''Ja'', antwoord Cemal. ''Ga je je billen laten zien'', vraagt Gabriëlle. ''Nee, daar zit een beetje haar op'', reageert hij. Hij gaat nooit na*kt. ''Je moet het spannend houden'', is hij van mening. Tussen twee en half drie gaat hij de lapdance doen. Dan is haar familie er al, maar heeft ze wel al wat tijd gehad om met de familie bij te kletsen. Ook wil hij morgen een ontbijtje op bed voor haar regelen. Of nou ja dat wilde Michael doen. Het is alleen onduidelijk wie het nu gaat doen. ''Hebben we slagroom? Anders konden we happy birthday op onze borst schrijven'', laat Cemal weten.

Bas oppert om 's avonds de hot tub voor haar aan te doen en dat hij er dan bij in gaat. ''Een wellness weekend geven'', vult Cemal aan. ''Een massage, een maskertje en in de hottub met deze drie mannen''. Gabriëlle vind dat ''lekker s*ksueel beladen''. Tijdens de lapdance mag Ramona Cemals broek uit trekken en Michael ziet het Ramona al helemaal doen. Rowena wil de bar versieren. Het ''cozy'' maken. Misschien kunnen ze ook papiertjes uitprinten met een foto van Ramona en dan ''26 jaar'' er op zetten. Of een slinger maken met haar foto's oppert Cemal. ''Dank jullie wel voor jullie tijd'', laat Rowena uiteindelijk weten. Wanneer ze morgenochtend van de koeien terug komt maakt ze de anderen wakker spreekt ze af.

Om half acht zien we Ramona op bed liggen en Benjamin en Rob zien we darten. Om acht uur zien we Ramona in de stal bij de koeien. ''Weg want je bent heel stout. Mag gewoon echt niet stouties'', aldus Ramona tegen de koeien die zich een weg naar de hooibalen hadden gebaand. Ramona zien we in haar eentje de stal weer netjes maken. Een half uur later zien we Wim in zijn eentje sporten, niemand ging met hem mee dus had hij besloten om maar alleen te gaan. Dominique en Bas zien we op de bank zitten. Dominique schrijft iets en Bas leest de krant.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.