''Overdag voel ik me door jou genegeerd, dus wat ga ik missen'' ~ Utopia Gekte

2/08/2016

''Overdag voel ik me door jou genegeerd, dus wat ga ik missen''

Rob denkt dat Dominique in de risico zone zit

Na het gesprek binnen zien we Dominique en Rob om tien over zeven samen buiten op het rokersbankje zitten. Het voelt voor Dominique niet alsof het uit is. ''Een relatie groeit en groeit niet in vier weken binnen deze muren op een manier dat het buiten zou gaan''. Vorige week heeft ze nog haar frustraties geuit over dat ze niet als Dominique gezien word, maar als het meisje van Bas. Het heeft haar daar eigenlijk meer in belemmerd. ''Ik was verliefd op Bas, maar dat moet ook groeien of het stagneert. Ik vind Bas heel erg leuk, kan om hem lachen. Het is fijn om je terug te trekken en in iemands armen te liggen, maar misschien is het voor mij ook goed om dat niet te hebben. Het is mega snel gegaan. Ik heb me laten meeslepen. Heb daar zelf voor gekozen, maar ik ben niet gekomen voor een relatie. Ik zit hier voor mijn eigen doelen en laat me niet tegenhouden door een emotie. Ik vind de manier waarop heel...'', Dominique maakt haar zin niet af. ''Je hebt de kans dat die emotie nog komt'', aldus Rob.

''Ik heb ook gezegd 'voor jou ben ik alleen leuk als we 's avonds in bed liggen. Overdag voel ik me door jou genegeerd', dus wat ga ik er aan missen? Dat ik nu alleen moet slapen? Wat dat betreft ben ik een heel ander persoon dan Bas. Het is een leuk persoon, ik voel me aangetrokken tot hem, maar een diepgaand gesprek is voor mij ook belangrijk en die heb ik nog niet mogen hebben. Dus in dat opzicht zijn er ook andere dingen te behalen. Er is te snel over mij heen gewalst. Ik ben te snel meegegaan met mijn naïviteit daarin, maar het is oké. Ik vind het oké, maar wel aardig dat je het even vraagt. Ik wou niet iedereen afgaan want hé dit is gebeurd. Ik dacht het komt vanzelf wel. Het is oké. Het is allemaal oké'', aldus Dominique. ''Wat Ivan ook zegt, als je er last van hebt kan je er altijd met iemand over praten'', laat Rob weten.

Ze gaan samen weer naar binnen. Dominique vertelt dat ze weer naar de vide gaat. ''Zet maar tussen mij en Bjorn in. Dan heb ik een leuker hoofd om naar te kijken dan Bjorn'', aldus Rob. ''Volgens mij ging ik weer terug tussen Victoria en Mark'', laat Dominique weten. Daar lag ze eerst ook. Om half acht zien we Bjorn en Rob bij elkaar aan de picknick tafel zitten. ''Waarom moet hij het nou uitmaken. [...] Je moet gewoon geen relatie beginnen in Utopia. Dat is stom. [...] Ik heb begrepen dat het niet zozeer om haar was, maar om het gemis van een meisje'', aldus Bjorn. ''Okee'', reageert Rob. ''Dat heeft hij tegen haar gezegd'', laat Bjorn weten. Rob denkt dat Dominique er nog wel even last van krijgt. ''Het is gewoon niet handig aan het begin. Aan de andere kant ze zit hier ook om te groeien. Hobbels in de weg komen er sowieso wel. Dan maar op deze manier'', aldus Rob. ''De eerste stemming komt er ook aan'', laat Bjorn weten. Rob denkt dat Dominique wel in de risicozone zit. ''Ik kan haar ook niet echt peilen'', laat Bjorn weten. ''Heel onzeker, zoekende'', aldus Rob.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.