''Ongelofelijk Cees, hoe meer begrip jij krijgt des te arroganter jij word'' ~ Utopia Gekte

2/17/2016

''Ongelofelijk Cees, hoe meer begrip jij krijgt des te arroganter jij word''

''Stelletje snotneuzen bij elkaar, word je doodziek van''

Om kwart over tien besluit Cemal zijn was bij de wasmachine neer te leggen met een briefje erop ''Wil je alsjeblieft mijn kleding wassen''. Zelf gaat hij dan trainen. Bas vind het een goeie. Zo gezegd zo gedaan en vervolgens zien we Cemal met Michael naar de gym gaan om te trainen. Daar aangekomen vertelt Cemal hoe Michael de oefeningen moet doen. Ze doen onder andere squats. ''Knieën altijd naar buiten blijven duwen''. Verder moet hij zijn kont naar achter duwen. Recht op blijven en zijn buik aanspannen. Ze gaan dit nu elke dag doen. Om tien over half elf zien we Ramona ook sporten in de gym en om tien voor elf zien we Bas ook de gym in komen. Cemal geeft les. Ze moeten pushups, situps en squats doen en dat allemaal achter elkaar. Het is duidelijk dat Cemal het vaker heeft gedaan en dat Ramona en Michael er meer moeite mee hebben. ''Ik kom niet eens omhoog'', laat Michael weten. Om elf uur is er opeens ruzie tussen Ivan en Cees over de boekhouding. We kwamen te laat op die stream terecht maar konden nog net mee krijgen dat Cees zijn toon Ivan niet bevalt en dat Ivan daarom het gesprek af kapt.

''Was dat mijn lichaamshouding die je net nadeed'', vraagt Ivan even later door het raam als Cees buiten verder staat te klagen bij Bas. ''Ja precies ja, mag dat ook niet? Ventileren heet dat, weleens van gehoord of niet'', reageert Cees dan. ''Jij bent echt ongelofelijk Cees, echt waar ongelofelijk. Hoe meer begrip jij krijgt des te arroganter jij word en daar ben ik helemaal klaar mee, helemaal klaar mee, dat is de reden dat is de reden ohoo Haal alsjeblieft geen woorden uit mijn mond. Jezus Christus'', aldus Ivan. Ivan loopt weer weg. ''Ik ben het helemaal zat. Moet je horen, klootzak. [...] Weet je waar hij van baalt. Het hele verhaal van Mark klopt geen reet van. We staan er veel slechter voor. Ik heb openstaande facturen gevonden vanuit december zelfs. Dat heb ik hem vertelt en dan gaat hij mij vertellen dat ik een lul verhaal sta te vertellen. [...] Ik ben dit helemaal zat. Hij doet nota bene de ramen open als ik ook maar iets doe. [...] En zelfs dat kan niet bij meneer de koning want hij bepaald, arrogante lul is het. Denkt zich alles te kunnen permitteren. Vreet hier uit de pannen alsof het allemaal niks is. Doopt zijn brood overal in terwijl iedereen het pikt. Het is gewoon een arrogante lul daarom wil hij hier niet weg. Heerlijk hier de koning uithangen. Buiten moet hij aan het werk'', aldus Cees. Er volgt een streamlock.

Na de streamlock zien we Bas en Cees nog steeds buiten staan. ''Zwakkeling. Begint hij weer over mijn houding, ik ben dan arrogant, waar slaat dat nou op'', aldus Cees. ''Dat maakt hem geen koning dat hij dat zegt. Juist niet'', reageert Bas. ''Wat een idioot en iedereen doet zo. Rowena ook. Het is gewoon niet te filmen wat die vrouw doet [...] en weer word ze kwaad. Wat ben je nou voor iemand'', aldus Cees. Rowena zou Cemal uit hebben staan leggen hoe het met het schoonmaak rooster moest, maar zelf doet ze het niet ''En als ik er wat van zeg krijg je zo'n waffel. Flikker toch op. Dan ben je toch niet wijs. Schei toch uit. Stelletje snotneuzen bij elkaar. Daar word je toch doodziek van'', aldus Cees. ''Hier hangt het rooster dan kan je zien wat je moet doen'', zou Rowena gezegd hebben. ''Oh zoals jij gisteren de badkamer zou doen'', zou Cees toen hebben gereageerd waarna Rowena ''oh wat ben je kinderachtig'', zou hebben gereageerd. Dat bevalt Cees dus niet terwijl hij zelf wel zo naar haar blijft uithalen. ''Dus als ze het zelf niet doet, mag ze het ook niemand uitleggen'', vraagt Bas. ''Dan mag je toch wel iemand aanspreken'', reageert Cees. Er volgt een streamlock en na de streamlock is Cees uit beeld en zien we de meeste bewoners centraal zitten.

''Je kan beter mensen hebben dan helemaal geen mensen'', horen we Ivan zeggen. Het centraal dat zo gaat beginnen zal waarschijnlijk over de markt gaan. Ivan en Bjorn zitten er namelijk aan te denken om een aanbieding te doen. vier kaartjes kopen en dat ze er dan één gratis bij krijgen of iets dergelijks. Rowena, Bas en Gabriëlle hebben ondertussen een gesprek over Cees. Bij Cees houd Rowena zich altijd nog in. ''Hij bedoeld het goed'', laat Bas weten. Rowena weet het niet en Gabriëlle zegt dat ze zich daar niet aan vast kan blijven houden. ''Als je zo doet weet je donders goed waar je mee bezig bent. Dan ben je aan het zuigen. Hij weet precies waar hij mee bezig is'', aldus Rowena. ''Het is nu een keertje klaar'', laat Gabriëlle weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.