Nieuwkomers Bronno en Simone in Utopia ~ Utopia Gekte

2/24/2016

Nieuwkomers Bronno en Simone in Utopia

Niet spannend

Om kwart over twaalf zien we een groot deel van de bewoners bij de poort wachten op de nieuwkomers. Onder andere Bjorn, Ramona, Wim, Benjamin, Cees, Victoria, Dominique, Rob, Gabriëlle, Gina, Rowena, Cemal en Michael staan daar te wachten. Bas zien we in de kas de eend föhnen en Ivan zien we aan het werk op de akker. Om half één staan ze nog te wachten. Bjorn is irritant de bel aan het luiden en sommige andere bewoners zijn door de kou inmiddels terug naar de loods gegaan. Om tien over half één verschijnen dan eindelijk de twee nieuwkomers. Het zijn Bronno en Simone. Bronno komt op een scootmobiel binnen en Simone gewoon lopend. Bronno neemt zijn kist mee op een bureaustoel achter zijn scootmobiel aan en Simone laat haar kist bij de poort staan. Dominique komt ze meteen helpen met de kist en dus volgen de andere bewoners ook snel om de nieuwkomers te begroeten.

Benjamin vraagt of Bronno het spannend vind. ''Eerlijk gezegd niet'', antwoord hij. ''Ik laat het wel over me heen komen''. Bas komt de nieuwkomers ook begroeten. Vraagt ook of Bronno het spannend vind. ''Eerlijk gezegd niet'', antwoord Bronno. Ivan komt de nieuwkomers ook begroeten. ''Ik ben de jongste. Negentien'', laat Simone aan Bas weten. Andere bewoners zien we de kisten naar de loods brengen. Bronno kwam op scootmobiel het terrein op, maar gaat op zijn krukken de loods in. ''Vind je het spannend'', vraagt Ramona aan Simone. ''Ik vond het gister spannender dan nu'', laat ze weten. Toen moest ze natuurlijk nog maar afwachten of ze er in ging. Ook word er gevraagd of ze Utopia gekeken heeft. ''Je moet mensen nemen zoals ze zijn. Op tv word het toch anders, dus dat heb ik niet gedaan en had ook geen tijd''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.