Nieuwkomer Simone slaapt in bed bij Cemal ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Nieuwkomer Simone slaapt in bed bij Cemal

''Zo zie je maar, soort zoekt soort hé'

Goedemiddag op dag 786 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar gisteravond en vannacht. Om tien over elf zien we Simone een gesprek voeren met Benjamin. Ze wil onderzoeken wie Simone nu eigenlijk is. Ze is al heel lang aan het knokken voor anderen en nu is het tijd voor haar zelf. Tien minuten later zien we Rowena, Ramona en Bas bij het rokersbankje. Rowena zegt dat ze een sigaret van Dominique heeft gepakt. ''Niet tegen haar zeggen want ze is gierig. Ze geeft niet dus ik pak gewoon''. Rowena denkt alleen wel dat Dominique er achter gaat komen. ''Straks heb ik het weer gedaan omdat ik niks zeg. Nu breng je mij weer in zo'n positie'', reageert Bas. Even later zien we Dominique met Gabriëlle praten op de vide. Dominique's voorkeur gaat naar Simone uit. Zij kan Gina helpen met bijvoorbeeld de broodjes. Gina doet zoveel en zou zich dan ook op haar kledingcollectie kunnen richten als ze hulp krijgt van anderen. ''Uiteindelijk valt Bjorn ook weg dus zou het fantastisch zijn als zij dat over kan nemen'', laat Dominique weten doelend op de evenementen. Dominique heeft ook al over de markt nagedacht. Simone kunnen ze meteen in Magiwirosti zetten, maar waar zetten ze Bronno neer. Wel is Dominique van mening dat ze allebei even leuk zijn qua persoonlijkheid.

Om kwart over twaalf zien we Michael, Rowena, Ramona, Cemal en Simone in de slaapkamer. Michael vertelt weer op bitch toon hoe hij tegen Dominique heeft gedaan na de stemming. Rowena ligt in een deuk. Michael vertelt het hele verhaal weer en dat hij uitspraken heeft gedaan als. ''Uit mijn buurt blijven. Slang, Draak'' en ''Ik weet niet of jij zo'n verlegen meisje bent. Je loopt met zo'n truitje, tieten eruit enzo. Als we foto maken ga je als mannenverslindster er op in plaats van verlegen meisje''. Hij heeft gezegd dat ze nep is. ''Ik geloof niet in die verlegen dingen van je''. Ramona moet er ook om lachen. ''Gelijk achter mij aan rennen zegt ook al genoeg. [...] Ik ben niet voor niks weg gelopen ik zat in mijn moment. Ik kon of een omweg maken of het direct zeggen. Ik geloof haar niet. Nog steeds niet. Zo onzeker ben jij niet. Ik ben woest geworden. 'Je blijft nu uit mijn buurt'. Ik ben echt oprecht eerlijk geweest. Als ze vijf minuten had gewacht was het anders gelopen, maar ik was nog bozer omdat ik geen stemmen op haar mocht geven. Kon geven. Anders had ik er drie aan haar gegeven'', laat Michael weten. ''Je mag stemmen hoe je wilt hé'', reageert Rowena. ''Dat begrijp ik nu wel'', aldus Michael. Er volgt een streamlock. Michael heeft zich naar eigen zeggen zo ingehouden. ''Niet meer doen'', adviseert Rowena. ''Dadelijk word ik neergezet als roddelende kut'', reageert Michael. ''Kan jou het schelen. Dat moet je echt loslaten'', vind Rowena.

Michael doet dat en roddelt dus nog maar even verder. ''Zo onschuldig ben je niet als je ligt te bekken op een bank als ik er naast loop. Ik weet wel op wie ik ga stemmen'', aldus Michael. ''Zo zie je maar, soort zoekt soort hé'', fluistert Ramona. En weer volgt er een streamlock. ''Ze is gepest, maar je kan niet iedere keer zeggen 'ik ben gepest'', aldus Ramona. ''Ze sprak me aan met dat dansen wat vanuit Baas kwam'', laat Rowena weten. Als zij iets doet waar ze geen kwaad in ziet en Dominique haar beschuldigd van opzettelijk voor lul zetten dan heeft Rowena zoiets van ik heb geen zin in drama. ''Ik ben zoals ik ben. Ik kan rekening houden tot een bepaalde hoogte, maar elke keer als ik wat zeg moet ik sorry zeggen voor mijn gevoel'', aldus Rowena. ''Als persoon mag ik haar'', laat Michael weten. ''Ze is lief'', vult Rowena aan. Michael begint vervolgens weer over het zoenen op de bank en borsten die er uit hangen. Er volgt weer een streamlock. Michael is druk met zijn doelen en heeft hier geen tijd voor. Rowena vind haar niet zo onzeker overkomen. ''Ze word steeds brutaler'', aldus Michael. En weer volgt er een streamlock.

Om tien voor één zien we dat nieuwkomer Bronno de studio in is gedoken en Simone is bij Cemal in bed gekropen om naast hem de nacht door te brengen. Ramona weet niet hoe snel ze naar de vide moet lopen om het nieuws daar te verspreiden. ''Ze houden elkaar niet vast. Ze slapen gewoon bij elkaar in bed. Ik heb al teveel gezegd weer'', aldus Ramona. ''Je komt gewoon weer even roddelen'', reageert Rowena. Michael komt niet veel later ook de vide op. ''Komt hij hier weer. Roddeltante'', aldus Ramona. ''Ze zitten slaapliedjes te zingen'', laat Michael weten. Hij kruipt in bed op de vide bij Rowena en Gabriëlle. Ramona vind het leuk. Sensatie. Ze wil naar beneden. ''Schattig, misschien word het wat''. Om één uur kruipen Ramona en Michael terug in bed. Simone ligt dan nog lekker in bed bij Cemal. Bronno in de studio en Bas en Dominique in de caravan waar er weer wild op los geknuffeld word.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.