Nieuwkomer Simone druk bezig met gesprekken voeren ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Nieuwkomer Simone druk bezig met gesprekken voeren

Simone wil ook naar de financiën kijken

Om vijf uur zien we Bas en Dominique op het rokersbankje waar ze even uitgebreid speeksel uitwisselen. Bas fluistert iets in haar oor waar ze blij van word. ''Wat zeg je lieve dingen vandaag. Progressie''. Na nog wat kussen hangt ze opeens in zijn armen. Als Dominique om tien over vijf weer binnen is zien we haar weer met Simone praten. Simone zegt zich welkom te voelen. Dominique vind het maar lastig. Ze wil niet kiezen tussen hun twee. Dominique vind het goed dat Simone vanavond op de vide komt zitten. Ze moet de caravan laten voor wat het is. Met Bas heeft ze al goed gebond volgens Dominique. ''Met Michael en Cemal ook'', laat Simone weten. Simone krijgt geen hoogte van Cees. Hij is lastig. ''Cees heeft moeite met alcohol, daar heb je hem verloren. Laat je serieuze kant zien'', adviseert Dominique. Volgens Simone gaat het wel steeds beter. Ze kan er niks aan doen, ze drinkt gewoon veel wijn, maar ze kan echt wel zonder alcohol. Ze gaat niet lazarus worden, ze kent heel goed haar grenzen en daar is ze heel blij mee. Dominique laat tussendoor aan Victoria weten dat ze zo de toiletten schoon gaat maken. Ivan is buiten druk bezig met de houtsnippers, misschien dat Simone vanavond een gesprek met hem kan voeren. Simone zegt dat ze het eerder bij het koffiezetapparaat probeerde, maar dat werkte blijkbaar niet. ''Ivan wil gewoon snel de tuin af hebben'', laat Dominique weten. Simone had niet verwacht dat Ivan zo stil was. ''Dat is hij niet, komt nog wel. Is hij niet'', laat Dominique weten terwijl ze het gesprek beëindigd en weg loopt.

Op de andere stream zien we dat onder andere Ivan, Bjorn en Rob weer met de hout snippers bezig zijn. Gina en Benjamin zien we in de horeca keuken nog steeds druk bezig met aardappels tot friet snijden. Rowena gaat zo koken en Simone zien we het één en ander afwassen. ''Hoe ervaar je Utopia'', vraagt Rowena. Ze vind het moeizamer gaan dan gisteren en weet niet waarom. Simone vertelt Rowena ook over haar zusje. ''Dat je ongesteld bent op je heftigste dag dat heeft zij soms de hele dag. [...] Ze praat er niet over, zegt dat het haar niks doet''. Simone wil zich er hard voor maken. ''Meer mensen hebben het dan je denkt, mensen onderschatten het''. Simone wil zich ook op mishandeling richting. Ze wil er niet inhoudelijk over praten. Dacht dat ze het achter zich had gelaten, maar dat is dus niet zo. Rowena zegt nieuwsgierig te zijn. ''Komt nog wel, maar nu niet'', laat Simone weten. Simone wil ook naar de financiën en boekhouding kijken. Dat vind ze heel interessant. Ze wil veel van de financiën leren, heeft er nog niet veel verstand van, maar de grote lijnen weet ze. Ze heeft gewoon veel ideeën en wil projecten die er al zijn nieuw leven in blazen of aanvullen. Ook met Dominique op het gebied pesten iets doen. Een over de streep bijvoorbeeld. Rowena wilde dat eerst ook. ''Wat zoeken jullie in de nieuwe inwoner'', vraagt Simone vervolgens. Rowena geeft geen antwoord. Ze wil het gesprek later voeren. Ze moet nu eerst koken en dan kunnen ze vanavond nog even praten. Simone zegt dat ze straks ook nog met Ivan gaat praten, maar ze gaat nu eerst verder met schilderen. Vervolgens loopt ze naar Ramona om te vertellen dat de heren vanavond naar de caravan gaan en te vragen of Ramona het een probleem vind dat ze dan vanavond bij haar slaapt. ''Nee geen probleem, gezellig'', reageert Ramona.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.