Nieuwe bewoner en voormalig erotisch n*akt model Cemal stelt zich voor ~ Utopia Gekte

2/16/2016

Nieuwe bewoner en voormalig erotisch n*akt model Cemal stelt zich voor

Stripper en bouwvakker

Om tien over half één is het centraal afgelopen en kan nieuwkomer Cemal zichzelf eindelijk gaan voorstellen. Hij gaat staan en begint meteen te speechen. ''Ik ben Cemal, 21 jaar en kom uit Maasland. Ik heb net vertelt dat ik een bouwvakker was. Ik werk bij een bouw support bedrijf. Doe assisterende taken. Buiten het bouwvakken om heb ik ook een tuinier carriere gehad. Dat kan ik ook nog doen. Ik kan alles leren. Ben erg handig en pak snel dingen op. Daarnaast ben ik model. Ik ben begonnen als erotisch n*akt model omdat ik niet wist hoe ik de stap moest maken in de modellenwereld en ik dacht op die manier groot te worden. Dit is geen Amerika, blijft Nederland. Het was een fout en daar heb ik van geleerd. Ik schaam me er totaal niet voor''. Wat hij daar buitenom nog meer doet. Hij is zelf ook stripper. Bij het vrijgezellenfeest wil hij zijn skills laten zien. Hij is model en modellen worden vaak geschetst als arrogant en met kapsones. Hij vind dat zonde want als mensen hem leren kennen zien ze iets heel anders. Hij wil mee brengen dat mensen eerst iemand moeten leren kennen voordat ze oordelen. Lachen vind hij het belangrijkste wat er is. Hij is open en schaamt zich nergens voor. Hij wil een geweldige tijd met de anderen tegemoet gaan.

Bas vraagt of hij zijn body wil laten zien. Cemal gaat er op in, trekt zijn shirt uit en showt zijn bovenlichaam. ''Valt mee'', laat hij weten, maar hij gaat weer trainen. Eén van de vrouwen of mannen mag hem binnenkort gaan harsen. Hij is half Nederlands en half Turks. Hij heeft Utopia nu een maand/ anderhalve maand gevolgd. Voordat Cemal zijn speech begon gaf hij zijn portfolio rond. Op de achtergrond horen we Ramona dood gaan van het lachen. Ze wil de foto's bekijken. ''Schuif dat boek eens even door'', horen we Michael roepen. Rowena laat weten dat het mooie foto's zijn. Cemal wil binnen ook shoots doen en een ladies night organiseren. Daar kan je veel mee verdienen. De avond word dan verzorgd door de mannen. De mannen lopen een beetje rond en flirten met de meiden. Hij kan op het podium shows geven. Hij heeft in een Magic Mike groep gezeten en kan redelijk dansen. Hij heeft dan alle mannen nodig, ook de mannen die niet kunnen dansen. Er moeten namelijk ook mannen zijn die de vrouwen in het publiek gaan vermaken. Een beetje flirten. Dat is dus zijn idee, maar hij weet niet of iedereen er achter zou staan. ''Die begin foto is top man. Kan gewoon'', horen we Bjorn zeggen. 

Cemal vertelt dat hij nu met fotoshoots zijn kleren aanhoud. Dat vind hij meer uitstralen. Toen hij die n*akt shoorts deed was hij een ''broekkie''. Op de achtergrond horen we Ramona nog steeds lachen en gieren. Ivan reageert wat geïrriteerd dat hij een serieus gesprek wil voeren. Hij word er schijtziek van van het kinderachtige gelach. ''Maakt niet uit ik ben het gewend'', laat Cemal weten. Hij wil de bewoners helpen bij het bouwen. Hij weet niet of ze echt huizen willen bouwen. Bungalows is makkelijker en dan kan je er meer neerzetten. Dit is een nieuw avontuur voor hem. Hij vind het leuk ze te leren kennen en gaat daar ook moeite voor doen. Hij heeft twee oudere broers een nichtje en een neefje. Een geweldige moeder, en geweldige vrienden. Zijn vader kent hij niet. Hij heeft veel meegemaakt. Gabriëlle vraagt of hij ook een vriendin heeft. ''Nee, vrijgezel'', antwoord hij. ''Wat vind je belangrijk in het leven'', vraagt Rowena. ''Dat je het naar je zin hebt. Het beste er uit haalt elke dag. Je leeft maar één keer, maak er het beste van''. Benjamin vraagt naar zijn voornaamste doel. ''Graag meebouwen aan een nieuwe samenleving. Laten zien wat een model nog veel meer kan dan alleen poseren. Vriendschap opbouwen kan gewoon met iedereen'', aldus Cemal. ''Nou dat komt wel goed hoor'', reageert Ramona.

Cemal woont bij zijn moeder, maar zou bij een maat gaan wonen. Hij gaat lekker zijn tijd uit zitten in Utopia en het naar zijn zin hebben met de anderen. Hij doet tegenwoordig alleen fotoshoots. Is geen catwalk persoon. Catwalk is vaak lang wachten. Hij heeft wel catwalk gelopen, maar vind fotoshoots veel leuker. Hij vind het lekker om te werken en kijkt Utopia nu pas een maand. Cees vraagt wat zijn voornaamste doel is om mee te doen. Cemal wil zichzelf verder ontwikkelen in dingen. Het bouwen, zijn modellenwerk. Strippen is leuk om erbij te doen. Dat is meer een bijbaan nog steeds. ''Of zoek je voor jezelf een podium'', vraagt Cees. ''Nee dat niet'', antwoord Cemal. ''Niet voor de roem'', vraagt Rowena. ''Nee'', hij ziet het echt als een avontuur. Weg uit de dagelijkse routine, even iets anders. Geen sociale media dat is ook wel lekker. Daar is hij normaal veel mee bezig, hij is benieuwd hoe dat daar uitpakt. Bas heeft al meteen een opdracht voor Cemal. Cemal mag zijn shirt promoten. Cees zegt dat Cemal de toiletten en douches schoon mag maken, want Mark is weg. Bas vraagt of Cemal horeca ervaring heeft. ''Ja, maar op een andere manier. Ik hou wel van een borreltje''. Ook rookt hij. Cemal laat weten dat hij het leuk vond om het centraal mee te maken. Hij hoort veel goede ideeën. ''Zo zijn wij'', lacht Benjamin. 

Na het voorstellen besluit Bjorn Cemal op vijf voor één een rondleiding te gaan geven.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.