Nieuwe bewoner Cemal in Utopia ~ Utopia Gekte

2/16/2016

Nieuwe bewoner Cemal in Utopia

Eerst nog even centraal

Terwijl de bewoners druk bezig zijn met een centraal lijkt er opeens een streamlock te komen, maar niks is wat het lijkt. We krijgen de poort in beeld, maar opeens zien we een jongeman door de poort stappen en meteen zien we dat hij nog een kist bij zich heeft ook. De nieuwe inwoner heeft niet lang op zich laten wachten en komt nu het terrein dus al op. Omdat de bewoners met een centraal bezig zijn staat niemand hem op te wachten buiten. In zijn eentje loopt hij dus met zijn kist naar de poort waar hij rustig naar binnen loopt. Zodra de andere bewoners hem zien word er gegild. ''Waar moet ik die kist laten'', is het eerste wat hij vraagt. Gevolgd door ''goedemiddag, goedemorgen. Ik zal me voorstellen. Cemal!

Bjorn benadrukt dat Cemal de eerste is die zijn kist mee naar binnen neemt. Anderen laten hem bij de poort staan. ''Ben je nerveus'', vraagt Victoria. ''Een beetje, moet het nog op me af laten komen. Het besef zit er nog niet echt''. Hij komt uit Maasland in Zuid Holland. Dicht bij Rotterdam in de buurt. ''Dat hoor je zeker wel een beetje. [...] Is echt wel even anders dit joh''. Cemal is al bij de anderen op de bank gaan zitten en Dominique regelt snel een bakje koffie voor hem. Cemal laat weten dat hij verwacht had dat het kouder zou zijn. Het is best warm. Maar aangezien de bewoners nog druk bezig waren met een centraal gaan ze eerst daar nog even mee verder voordat Cemal zichzelf echt voor kan gaan stellen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.