Nicole mist wederzijds respect bij Ivan. ~ Utopia Gekte

2/08/2016

Nicole mist wederzijds respect bij Ivan.

Utopia nieuws van dit moment.

Na Victoria besluiten ook Dominique en Gabriëlle hun make-up te verwijderen. Dat doen ze wel met enige tegenzin. Gabriëlle haalt dan ook niet alles er af. Dominique gebruikt echt een make-up verwijder doekje, maar Gabriëlle zegt dat haar huid daar niet tegen kan. ''Ik voel me net Expeditie Robinson'', zegt Dominique. En Gabriëlle is blij dat ze op televisie het een en ander kunnen camoufleren. ''Ben ik nog mooi or nah'', vraagt ze aan haar medebewoners. ''Ooohhhh kijk mijn wallen. Ik heb gewoon wallen hoor'', roept ze niet veel later. ''Ik zie er echt uit alsof ik uit de bajes kom. Ik zou zo graag een trekkie van een sigaret willen'', vervolgt ze gevolgd door een streamlock. Nog voor de streamlock zagen we op een andere stream dat Bas bezig is met de eend. Hij is de eend al een tijdje droog aan het föhnen. Waarschijnlijk heeft Bas de eend gewassen want de andere eend is nog gewoon droog.

Na de streamlock zien we dat veel bewoners rond de computers hangen. Cees is al een tijdje samen met Mark bezig met de financiën. Hij krijgt weer een uitleg van hoe alles in elkaar steekt. Cees schrijft alles mee zodat hij altijd kan opzoeken hoe hij iets moet doen. Letterlijk elk stapje schrijft hij tot in detail op, zoals dat hij linksboven in de hoek ergens op moet klikken. De andere computer is bezet door Victoria. Rob kijkt achter haar schouder mee met waar ze mee bezig is.

Op Facebook blijven we Nicole nog even volgen aangezien ze vandaag veel over haar teleurstelling in Ivan praat. Ze reageert op iemand met de volgende reactie: ''Beste ''...'' wat Ivan verkeerd doet? Is precies het gedrag vertonen wat ik in zijn ogen nooit mocht vertonen. Hij heeft mij 14 maanden doen geloven dat hij een man is met een hoog moraal en een man is van zijn woord. Ik heb mij al die tijd aangepast aan zijn norm. En ik heb mijn hakken nog niet gelicht en dan wordt ik zo bedankt. Flirten en intiem fysiek contact met de vrouwelijke bewoners. Onze relatie is al eens verbroken omdat iemand 1 opmerking maakt over mijn tattoo. Dit heeft dus alles te maken met wederzijds respect. Die hij op dit moment naar mij toe beschaamd.''0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.