Na lang wachten arriveert Gina's familie in Utopia ~ Utopia Gekte

2/07/2016

Na lang wachten arriveert Gina's familie in Utopia

Knuffelen met de hondjes

We schreven net al dat Gina ongeduldig op haar familie bezoek stond te wachten. Om kwart over één staat ze nog te wachten. ''Nou nu vind ik het echt niet meer leuk'', laat ze weten. Gina, Mark, Ivan en Wim staan dan nog steeds te wachten bij de poort. Ze willen Gina in een doos verstoppen, maar Gina wil niet. De doos is aan de binnenkant nat en dan is haar jurkje niet meer mooi. Als Victoria aan komt lopen verstoppen ze Victoria in de doos. ''Die heeft schijt hoor'', laat Mark weten. Op de andere stream zien we dat Dominique ondertussen iets aan het zagen is. Ze had Wim eerder al om hulp gevraagd, maar is het nu blijkbaar toch zelf gaan proberen. ''Het duurt zo lang'', horen we Gina om vijf voor half twee zeggen. Ze staat dan ook al flink lang te wachten. Inmiddels staan er nog meer bewoners bij de poort. Victoria, Ivan, Gina, Mark, Bjorn en Wim. ''Kom nou'', gilt Gina ongeduldig.

Om vijf over half twee gilt Gina naar haar familie die nog steeds aan de andere kant van de poort staat. ''Ik wacht al drie uur'', gilt ze. Er volgt een streamlock. Na de streamlock om tien over half twee komt eindelijk de familie in een auto het terrein op gereden. Ze toeteren en stoppen bij de poort waar een aantal vrienden en familie al uitstappen. Gina knuffelt met haar moeder en vriendinnen en ook haar hondjes zijn er bij. ''Goed, hoe is het met jou'', horen we Gina zeggen. Ook Mark, Rob en Ivan begroeten de familie om daarna richting de loods te lopen. Gina doet haar hondje los. ''Aan de lijn toch'', horen we Mark zeggen. ''Nee, mijn hondjes doen niks'', reageert Gina. ''Mam laat gewoon los'', roept ze naar haar moeder. ''Nee dat mocht echt niet'', reageert haar moeder. Er volgt een streamlock. ''Halloooo'', horen we Gina's moeder enthousiast roepen bij het binnengaan van de loods. Daar worden ook de andere bewoners begroet. Gina krijgt meteen complimentjes over haar kapsel. ''Het mocht tijd worden. Het zag er af en toe hier niet uit'', aldus Gina. Het duurt niet lang voor er weer een streamlock volgt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.