''Misschien komt er nu dan ook een mooie chick binnen'' ~ Utopia Gekte

2/19/2016

''Misschien komt er nu dan ook een mooie chick binnen''

''Cemal is niet lelijk om te zien''

Om tien voor elf zien we Bas en Michael in de horeca keuken. Ze willen Michael als ontgroening de expeditie laten doen en dan kijken of hij de tijd van Mark verslaat. ''Dan passen we hem wel wat aan want hij heeft geen Utopia gekeken. [...] Zonder de vragen'', laat Bas weten. ''Met extra veel meelwormen'', vind Michael. Rowena zien we dansen en zingen voor Ramona en Michael en Bas gaan snel naar buiten om de expeditie voor te bereiden. Ramona heeft plaats genomen in de kapsalon waar ze haar haren borstelt en waar ze al zittend wat dans bewegingen maakt. Bjorn vertelt in de horeca keuken aan Gina dat hij had gedroomd dat er twee nieuwe bewoners waren en dat het twee jonge jongens waren. Gina denkt nog steeds een jongen en een meid. Bjorn denkt ook wel dat er een meid binnen komt. ''Misschien wel twee vrouwen joh''. Gina had wel verwacht dat degene die nu binnen zou komen een knapperd zou zijn ''en Cemal is niet lelijk om te zien''.

Bjorn vind Cemal er op de foto mooier uit zien dan in het echt. ''Mega fotogeniek. Dat vind ik echt'', aldus Bjorn. ''Ik ook'', laat Gina weten. ''Misschien komt er nu dan ook een mooie chick binnen. Dat hoop ik eigenlijk niet. Het zal je gebeuren joh. Dan word je toch helemaal gek'', aldus Bjorn. Gina denkt dat er wel een mooie meid binnen gaat komen. Om tien over elf zien we Ramona en Benjamin praten in de kapsalon. ''Ik krijg vandaag nep haar erbij. [...] Mijn familie neemt dat mee. Ik heb het gevraagd'', aldus Ramona. Ramona wil een beetje lang haar en haar haar groeit heel langzaam omdat ze krullen heeft. ''Ik voel me zo jarig door jullie allemaal. Geweldig man. [...] Mijn vriendin vond jou heel leuk en lief. 'Zo lief allemaal, vooral Benjamin''. Benjamin vraagt welke vriendin. ''Die Koerdische. Ze is heel mooi'', aldus Ramona. ''Leuk hoor'', vind Benjamin. Ondertussen zien we dat Victoria ook weer druk bezig is. Op de achtergrond zien we haar de loods vegen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.