''Misschien is dit niet het juiste platform voor mij'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

''Misschien is dit niet het juiste platform voor mij''

''Kinderachtige taferelen heb ik echt geen zin in''

Niet veel later na het gesprek tussen Bas, Dominique en Ramona zien we Dominique samen met Victoria op bed zitten in de slaapkamer. Dominique laat weten dat dit niet Utopia is voor haar. Constant de discussie over wie er gespuugd heeft. En dat ze een mailtje leest van B&Bérs die afzeggen. Ze schaamt zich stuk. Zij vertelt daar haar verhaal en dan dit. Ze word bijna nooit boos, maar nu denkt ze ''stik maar in je kots''. En dan vraagt iemand aan haar was het lekker met Michael zoenen. ''Ik heb niet met Michael gezoend'', aldus Dominique. ''Wie vroeg dat'', vraagt Victoria. ''De moeder van...'' er volgt een streamlock. Dominique gaat door de poll zelfs nog aan zichzelf twijfelen, maar ze weet van zichzelf dat ze het niet gedaan heeft. Dominique vind het ook maar dom zo'n poll over wie er gespuugd heeft. ''Misschien is dit niet het juiste platform voor mij''.

''Je vroeg mij 'wat ga je doen met je stemmen'. Dit heeft me wel geholpen. [...] Puurheid blijft voor mij het belangrijkste, maar dit soort kinderachtige taferelen heb ik gewoon echt geen zin in'', aldus Dominique. Victoria vind dat Dominique zich best af kan vragen of dat is wat ze wil, ''maar je hebt een doel en dat doel is belangrijker dan dat je even gaat wankelen'', aldus Victoria. Als het gesprek weer eindigt laat Dominique weten zin te hebben in een sigaretje. Als ze net op het punt staan om daarvoor naar buiten te gaan komt Bas om half tien iets te eten brengen bij Dominique. ''Wil je ook'', vraagt ze netjes aan Victoria, maar Victoria wil niet. Victoria verlaat de kamer dus weer waar Bas en Dominique achter blijven. Bas vraagt zich vooral af of het echt om het ''spuugie'' gaat of dat het gaat om eerlijkheid.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.