''Misschien dat we hier buiten kunnen daten'' ~ Utopia Gekte

2/26/2016

''Misschien dat we hier buiten kunnen daten''

Simone word ingetaped

Om tien over vier is het blijkbaar weer even tijd voor wat gekkigheid. We zien Bjorn namelijk om Simone heen lopen met een rol plastic folie en haar op die manier helemaal intapen. Simone laat het gebeuren en kan er wel om lachen. Vervolgens tilt Bjorn haar op om haar naar het kantoor te verplaatsen. Daar wil ze inmiddels wel weer uit de folie, maar niemand wil haar helpen. Als ze weer terug het woongedeelte van de loods in is gelopen besluit Cemal haar te hulp te schieten. Hij wil haar wel ''open snijden''. Dan bedoeld hij natuurlijk de plastic folie los snijden. Hij zit namelijk groente te snijden en heeft dus een groot mes bij de hand. ''Nooit meer toelaten'', adviseert hij haar gelijk. Om half vijf zien we Wim en Rob darten en Bas, Bronno en Cemal zijn dan nog steeds groente aan het snijden. Simone laat in het kantoor aan Ramona weten dat ze dit zo graag wil. ''Het enige wat je kan doen is jezelf zijn en laten zien dat je wilt'', reageert Ramona.

Om vijf uur zien we dat Gina nog steeds druk bezig is in de horeca keuken met het maken van de broodjes voor de markt en Simone zien we ook weer in de keuken om een tosti te maken. Benjamin vraagt haar of ze een luxe paardje is. Hij heeft haar al een paar keer in de kast zien kijken van ''we hebben dit niet, we hebben dat niet''. Er volgt een streamlock. Na de streamlock zien we haar een nieuwe zak brood openen terwijl er nog meerdere zakken in de kast liggen met nog wat sneetjes er in. ''Eten voor het eten'', horen we Cees niet veel later zeggen als Simone langs loopt met haar tosti. Om kwart voor zes zien we Dominique en Victoria op de vide waar Dominique de wenkbrauwen van Victoria aan het epileren is. ''Dan vraagt ze of ik een trio heb gehad. Daar word ik ongemakkelijk van. Dat zijn dingen die ik hier niet hoef te bespreken. Als ik dan geen antwoord geef is dat niet omdat het (niet) gebeurd is. Daar geef ik dan gewoon geen antwoord op. [...] Het gaat hier al genoeg over s*ks en er hoeft niet nog iemand bij die graag over s*ks praat'', aldus Dominique. Bronno daarentegen geeft Dominique een goed gevoel over zichzelf. Hij is bezig om haar uit haar comfortzone te trekken, maar doet dat op een fijne manier en dat bevalt Dominique wel. Dominique denkt dat Bronno nog wel kan clashen met sommige mensen in Utopia, maar ze denkt dat Simone het niet lang vol kan houden daar. ''Ze is nog heel jong'', reageert Victoria.

''Je zegt dat mijn energie lijkt op haar, maar ik hoop toch niet dat...'', Dominique maakt haar zin niet af. ''Ik hoop dat ik toch wel iets volwassener ben in dingen'', laat Dominique vervolgens weten. Ze zijn allebei onzeker bedoeld Victoria. ''We gaan er heel anders mee om'', reageert Dominique. Vervolgens vertelt Dominique nog even over zichzelf en Bas. ''Misschien dat we hier buiten kunnen daten. Dat hij me meer dan leuk vind en heel speciaal vind''. Dat zou Bas gezegd hebben. Om kwart over zes zien we Bas en Bronno inmiddels in de horeca keuken staan, waar ze druk aan het koken zijn zodat de bewoners straks weer aan tafel kunnen voor een heerlijke maaltijd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.