Michael's verwendag met de dames ~ Utopia Gekte

2/22/2016

Michael's verwendag met de dames

Michael blijft tot zijn missie geslaagd is

Om kwart over vier zijn dan eindelijk de dames er voor Michaels verwenmiddag. Ivan verwelkomt de dames bij de akker en Rob en Bjorn komen ook meteen gedag zeggen. ''Ik blijf het ook bijzonder vinden, maar vind het wel iets moois'', horen we Bjorn zeggen als de dames weer verder lopen. Michael begroet zijn gasten, geeft ze drie zoenen en neemt ze mee naar binnen. ''Je ziet er goed uit'', laat één van de dames aan Michael weten. Ook binnen komen de medebewoners meteen aanlopen om de dames te begroeten. Michael vind het heel bijzonder dat ze er zijn met de camera's erbij. ''We gaan jullie lekker verwennen ook''. Eén van de dames vind het ook bijzonder dat Michael daar is. Michael laat de kapsalon zien en één van de gasten laat weten dat hij Michael gezien heeft bij de opening van de gay care(?). De man heeft de transgender vlag meegenomen, kleine vlaggetjes en een transpride boek. De vlag kunnen ze misschien ergens ophangen. Michael laat zijn solidariteitskast zien. Michael wil nog van alles doen en vertelt zijn plannen. Hij voelt zich vereerd. Er zijn onder andere mensen van transgender Noord Holland en mensen van Trans Amsterdam. Ramona zit meteen met de gasten te praten. De sfeer zit er meteen goed in.

Michael vertelt dat Gina de haren van de dames gaat doen en Michael en Ramona zullen ze opmaken als ze dat willen. Ook kunnen ze iets vertellen over zichzelf. Michael laat weten dat Benjamin de man van de foundation is en dat die zich inzet voor het goede doel. En er zullen ook foto's gemaakt worden. ''De eerste twee dames die zin hebben mogen mee naar de kapsalon/beauty salon''. Ramona zegt het heel leuk te vinden dat ze er zijn. De man die erbij is wil Michael nog even een transflyer overhandigen. Ze zijn trots op Michael dat hij dit wil doen. Ze gaan op de foto. Michael voelt zich vereerd en gaat hem met trots neerzetten. Michael zegt te blijven net zo lang totdat hij denkt dat zijn missie geslaagd is. Michael voelt zich heel erg vereerd dat ze er zijn en vereerd dat er toch zoveel zijn gekomen.

Tussendoor moeten we helaas overschakelen naar de andere stream omdat daar Victoria en Dominique besluiten een gesprek te voeren, daar zo meer over in een ander bericht op Utopia Gekte. Hierdoor missen we wat er nog meer besproken en gezegd word bij Michael en de dames. Om kwart voor zes zien we Michael één van de dames troosten die aan het huilen is. ''Het is niet niks, het is een hele zware weg''. Michael vind haar super dapper en is blij dat ze er is. ''De LHBT groep blijft een kwetsbare groep'', aldus de dame. Het is emotioneel en zwaar beladen. Michael vind het mooi dat hun verhaal eindelijk gehoord kan worden. Om zes uur zien we Gabriëlle op de trap met wat bezoekers praten. Ze laat ook nog snel haar bundeltje zien als die ter sprake komt. Michael Megan heeft zichzelf ondertussen weer omgekleed en om kwart over zes zien we Bas fotoshoots doen met de dames die uit de make-over zijn gekomen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.