Michael wil een keer bloot rondlopen. ''Heb al een keer mijn lul bloot gehad'' ~ Utopia Gekte

2/14/2016

Michael wil een keer bloot rondlopen. ''Heb al een keer mijn lul bloot gehad''

Michael weet op wie hij gaat stemmen

Het gesprek op de slaapkamer gaat nog even door. Michael denkt nu te weten op wie hij gaat stemmen. ''Wie dan'', vraagt Ramona. Michael vraagt zich af of hij dat wel mag zeggen, maar volgens Ramona mag dat gewoon. ''Wim en Rob. Rob één, Wim twee'', laat Michael weten. Ramona zegt ook te twijfelen over die twee mannen. ''Oké ik ga mee sporten'', laat Michael weten. Hij was van plan te gaan rennen, maar Ramona vond dat hij gewoon met haar mee kon gaan sporten. Vervolgens pakt hij een stukje worst. ''Dan zit je te lullen over die patat en dan pak je er zelf ook een stukje worst bij'', reageert Ramona. ''Ik zeg toch dan pak ik ook een stukje worst. En er zit een verschil tussen worst en patat'', aldus Michael. ''Ik maakte een grapje'', laat Ramona weten. ''Dit is toch gezond'', vind Michael. Terwijl hij de worst snijd merkt hij op dat hij van achter inkijk heeft. Snel hijst hij zijn broek op.

 ''Ik heb al een keer mijn lul hier bloot gehad en had niet in de gaten dat de camera op me stond. Erg hé''. Ook wil Michael een keer zonder kleding rondlopen daar. In de kroeg haalt hij ook altijd zijn lul er uit om er mee te zwaaien. ''Is heel normaal als man'', laat Michael weten. ''Schat ik wil niet eens weten wat ... allemaal had gedaan'', reageert Ramona. Voor de rest is het lang rustig in Utopia Dominique en Bas hebben we zien darten en om tien over elf zien we ze op de bank zitten. Dominique ziet toffees liggen, maar durft het niet te pakken omdat iedereen kijkt. ''Zal ik het voor je pakken'', vraagt Bas. ''Ja graag'', reageert Dominique. Vervolgens staat Bas op om hardop te roepen of ze een toffee wil. ''Ik zie je er al heel de tijd op ...''. Vervolgens pakt hij een hand vol toffees en gooit ze naar Dominique toe. Even later horen we Dominique zeggen dat ze zin heeft om te eten. ''Maar dat is niet goed zo laat, dan krijg ik...''. Er volgt een streamlock. Om tien over half twaalf zien we ze tegen elkaar aanliggen op de bank. ''Ik vind je wel nog steeds leuk'', laat Bas weten. Weer volgt er een streamlock. Voor de rest zien we Mark, Wim en Bjorn om twaalf uur nog gezellig een kaart spelletje doen, Michael en Ramona nog praten op bed en Bas en Dominique zijn dus ook nog samen wakker.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.