Michael voelt zich het buitenbeentje van de groep ~ Utopia Gekte

2/03/2016

Michael voelt zich het buitenbeentje van de groep

''Utopia heeft mensen zoals jou heel hard nodig''

Om tien voor drie zien we Michael en Dominique een rondje lopen over het terrein. Michael zegt verdrietig te zijn. Hij heeft het idee dat hij het buitenbeentje van de groep is. Hij denkt anders, is anders. ''Sander heb ik zoveel te zeggen. [...] Hij vind het heel moeilijk om te komen. Ik weet gewoon dat hij het heel moeilijk vind om te komen''. Dominique snapt dat wel. ''Hij moet ook weer weg zonder jou. Die drie uurtjes vliegen ook echt voorbij''. Michael vind het wel echt moeilijk. ''Niet alleen Sander, maar ook hier. Heb ik dan zo'n andere visie. Zo'n ander idee?''. Dominique zegt dat hij dat ook heeft, maar dat dat juist goed is. ''Dat zorgt wel voor eenzaamheid. Jij moet telkens het balletje op blijven gooien. Dat is vet eng, maar Utopia heeft mensen zoals jou heel hard nodig'', vind Dominique. ''Dat weet ik. Daarom ben ik ook van plan leuke dingen te doen'', reageert hij. ''Je bent super goed bezig'', laat Dominique weten. ''Ik heb die foto gedaan, mailtjes er uit gestuurd voor de roze ouderen die ik hier wil opvangen. Ik ga er nog een mailtje uitsturen. [....] Vanavond toneel les, maar dan is het gewoon klaar weet je'', aldus Michael. Dominique snapt hem.

''Kijk hoeveel je al neergezet hebt. Ik ken niemand die hier zo kort is en zoveel plannen heeft geopperd en zoveel heeft uitgevoerd. Je mag best trots zijn op jezelf''. Misschien is dat wel wat Michael niet heeft. ''De trotsheid''. Dominique vind dat Michael te streng is voor zichzelf en dat is niet oké. ''Ik heb nog een mailtje gehad van Chiel met de botox. Er moeten nog dingen afgemaakt worden. We hebben nu maar een deel gedaan. Hij moet komen om het af te maken. Eind volgende week''. Dominique zegt dat hij dat weer bespreekbaar moet maken. ''Hij moet sowieso komen'', laat Michael weten. Michael benadrukt dat nog niet alles gedaan is. Dat het beter is om het in stappen te laten doen. Dominique denkt dat er op deze manier meer ophef over kan ontstaan, nu ze het in meerdere delen doen. ''Hij moet sowieso komen. Na controle enzo'', legt Michael uit. Ook komt hij nog een andere keer, want hij gaat ook in de jury zitten van de verkiezing. ''Je moet maar zo denken, het moet bespreekbaar worden gemaakt. Nog een keer'', aldus Michael. Hij vind het gewoon kut om te lezen dat zelfs een Chiel mailt dat het geen overbodige luxe is. ''Het is om wie jij bent en wat jij voelt'. En dat hij mij begrijpt'', laat Michael weten. ''Chiel komt uit dezelfde wereld. Staat dichter bij botox en travestie dan sommige mensen hier binnen'', reageert Dominique.

''Ik ga het nog een keer bespreekbaar maken. Het was nog niet klaar. Hoe je het wend of keert het moet nog een keer afgemaakt worden'', laat Michael weten. Dominique adviseert hem om het ook zo in het centraal te zeggen. ''Hij moet nog een keer langs komen want het moet afgemaakt worden''. Volgens Michael is alles in één keer doen gewoon to much en Chiel moet sowieso naar zijn voorhoofd kijken of het goed heeft gepakt. ''Misschien moet je dat zeggen'', reageert Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.