Michael blijft nog even in bed. ''Het is f*cking half twee nog maar'' ~ Utopia Gekte

2/26/2016

Michael blijft nog even in bed. ''Het is f*cking half twee nog maar''

''Als iemand tijd heeft, dit kan echt niet''

Simone is gisteravond hard van de trap gevallen en heeft daar inmiddels twee blauwe plekken aan over gehouden. Om tien voor half één laat ze die aan Bas zien. ''Doet auwie hoor'', laat ze weten. Daarna zien we haar naar de douches lopen om daar friet kratjes schoon te wassen met heet water. Bronno en Gina zien we ondertussen samen in de luifel waar Gina de nieuwkomer het een en ander uitlegt. Om tien over half één zien we dat Ramona nog steeds in haar pyjama rond loopt. Ze is aan het plotteren, maar vond het blijkbaar niet nodig om zich om te kleden daarvoor. Als we weer een kijkje in de Luifel nemen zien we dat Gina en Bronno friet aan het voorbakken zijn en Cees en Simone zien we in de horeca keuken. 'De één schreeuwt nog harder dan de ander hier'', horen we Cees mopperen. ''Kan jij ook een beetje schreeuwen Cees'', vraagt Simone. ''Nee, daar doe ik niet aan mee'', reageert Cees.

Vervolgens begint Cees weer over de koelkast te mopperen. Mopperen is tenslotte makkelijker dan dat je het zelf gewoon even doet. ''Als iemand tijd heeft, dit kan echt niet''. Simone zegt even te gaan eten en daarna gaat ze het doen. ''Cees hoort eigenlijk bij de samenleving, zoveel bemoeit hij zich ermee'', aldus Rowena. ''Ik zou me er gewoon niet te druk om maken'', laat Simone weten. ''Als ik het niet zeg dan gebeurd het niet. Niet alleen de samenleving is verantwoordelijk. Dat zijn we allemaal. We mogen er allemaal wat van zeggen en vinden. Het is ook mijn koelkast'', aldus Cees.

Om tien over half twee zien we dat Dominique weer druk bezig is met haar sleutelhangers. Ramona zien we de slaapkamer uitlopen waar Michael weer in bed ligt. ''Kom'', roept Ramona. ''Het is focking half twee nog maar'', reageert Michael. Om zich vervolgens om te draaien en in bed te blijven liggen. Om kwart over twee zien we Dominique weer aardappels wassen en tot friet snijden in de horeca keuken en Benjamin is ook druk bezig. Simone is daar ook te vinden, maar maakt alleen iets te eten voor zichzelf klaar.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.