Michael licht de groep in over het afgesloten water en elektriciteit ~ Utopia Gekte

2/10/2016

Michael licht de groep in over het afgesloten water en elektriciteit

''Ik heb al drie dagen niet gedoucht''

Het is zo ver. Het water, gas en licht wordt op bepaalde plekken in Utopia afgesloten. Michael is degene die het aan de hele groep moet vertellen. ''Kan iedereen even bij elkaar komen alsjeblieft? Ik sta helemaal te trillen. We kunnen eigenlijk wel beginnen toch? Waar zijn Cees en Gabriëlle? Ik ga gewoon nu beginnen want ik ben heel erg zenuwachtig merk ik. Ik ben een beetje zenuwachtig maar dat komt ook omdat het een emotionele achtergrond heeft. Ik ga deze brief voorlezen. Vandaag 10 februari hebben de geldzorgen de overhand. Ons water is afgesloten, net als onze elektriciteit en onze telefoon. Elke inwoner heeft 2 liter water waarmee je kan doen wat je wil. Zaken kunnen niet gedaan worden, we kunnen aan het terrein of de loods werken. Dit is geen grap, er zijn mensen waar dit de realiteit voor is. Michael hoopt dat iedereen zich eraan houd. ''Je kan heel creatief zijn. Water uit de hot tub of zwembad pakken en dat koken. Laten we vandaag stilstaan dat mensen het echt zwaar hebben. Iedereen krijgt twee flesjes water en succes''.

De bewoners lijken er weinig moeite mee te hebben, behalve dat sommige bewoners graag nog hadden willen douchen. Ramona vertelt dat de theater workshop van vanavond ook gewoon door gaat. Bas vertelt dat er wel water in de stal is want de dieren mogen er natuurlijk niet onder leiden. Er word gevraagd naar het avond eten. Ze moeten creatief aan het werk gaan met bijvoorbeeld een vuurtje. Sommige bewoners zijn blij dat ze nog hebben gedoucht. Bjorn laat weten dat hij post heeft gehad en nu niet eens kan douchen. ''Ik heb al drie dagen niet gedoucht''. Ook Gina denkt er zo over. ''Ik heb net mijn haar uitgeborsteld''. Michaels reactie is simpel. ''Wees creatief''. Iedereen heeft twee liter water.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.