Michael laat weer volop botox in zijn gezicht spuiten ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Michael laat weer volop botox in zijn gezicht spuiten

Dramona jurkjes

In ons vorige bericht schreven we al dat Chiel de botox man weer in Utopia is voor Michael. Om negen uur zijn ze al een tijdje druk bezig. ''Het is gewoon een lip. O thank god'', laat Michael weten over het voorlopige resultaat. Hij heeft spul in zijn lip laten spuiten en moet er nu zachtjes tegenaan drukken met een doekje. Het ziet er nu wat gezwollen uit, maar word nog minder. Vervolgens word er ook wat in zijn wangen gespoten. Michael hoopt dat zijn vriendje niet schrikt van de verandering. ''Het is een subtiele verandering hé'', reageert Chiel. Michael zegt geen pijn te voelen. Hij voelt alleen dat de huid in zijn wang omhoog gaat. ''Heel bijzonder dit'', vind hij. Michael krijgt te horen dat hij gewoon dagelijkse dingen kan doen, maar dat hij zijn gezicht goed moet verzorgen en schoon moet houden. Hij krijgt nog snel een kleine gezichtsmassage van de dokter. Die masseert het product zodat het goed op zijn plaats komt en blijft. Na een aantal weken komen ze weer controleren of het goed zit. Michael vertelt dat hij graag een opleiding zou willen doen tot schoonheidsspecialist.

Om half tien maakt Cemal nog snel wat foto's. Daarna tilt hij samen met Bas, Michael en Chiel de behandelstoel de auto weer in. Daarna schrijven de botox dokters nog snel wat op de solidariteitskast. Geeft Ramona Chiel nog snel een Dramona trui en om kwart voor tien vertrekken de heren weer. Bas brengt vervolgens Bronno naar de studio. Daar kan hij vannacht slapen. Bas wil ook een kacheltje voor hem neerzetten en legt aan Bronno uit dat het licht vanzelf uit gaat als hij op bed gaat liggen. Bronno haalt vervolgens zijn kist leeg. Hij komt kleding tegen waarvan hij denkt ''is dat van mij?''. Om tien voor half elf zien we dat Ramona inmiddels een nieuw kledingstuk aan haar kleding collectie toe heeft gevoegd. Een Dramona jurkje. Rowena heeft het jurkje aangetrokken en poseert zodat Bas en Dominique foto's kunnen maken. (Waarschijnlijk voor op de website). Vervolgens poseert Michael ook nog even met de Dramona trui.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.