Michael: ''Er hoeft nog maar één ding te gebeuren en ik ontplof'' ~ Utopia Gekte

2/29/2016

Michael: ''Er hoeft nog maar één ding te gebeuren en ik ontplof''

''Ik snap niet dat ze haar gecast hebben''

Het gesprek in de slaapkamer gaat ook nog even door. Ramona vertelt vervolgens weer over de handtekeningenkaart. Dat Dominique haar handtekening op Ramona's plekje zette. ''Haha pik ik weer een plek van je in'', zou ze gezegd hebben. ''Nee hoor je pikt geen plek in, je bent er bij gekomen'', aldus Ramona. ''Ik slik al heel veel, jij ook. Ik heb het er echt heel moeilijk mee'', laat Michael weten. Hij heeft iets beloofd en dat staat sterker dan wat dan ook. Sander is zijn nummer één. Hij komt om zichzelf terug te vinden en daarna gaat hij een mooie tijd met Sander tegemoet. ''Er hoeft nog maar één ding te gebeuren en ik ontplof'', laat Michael weten. ''Ze doet het expres'', aldus Ramona. ''Dat weet ik, dat zeg ik toch ook. Ik ben blij dat ik ogen heb en het zie. Als je zo onzeker bent waarom ga je dan heel uitbundig lopen bekken met kwijl en alles erbij voor een raampje waar iedereen kijkt. Op een bank voor een theater workshop. Dan ben je niet zo onzeker hoor. Ze kiest ervoor om op haar lichaam te schrijven 'vriendin van Bas'. Je bent toch dat onzekere meisje. Ze weet precies wat ze doet'', aldus Michael. ''Laten wij onze shit doen en niet bezig zijn met... Fuck dat, dat ze zo doet. Dit wil ze juist'', laat Ramona weten. ''Doe ik ook niet meer, ik heb hier van geleerd. Ik ben geen gekke Henkie. Dadelijk heb ik het gedaan. Ik zeg helemaal niks tegen haar meer. Dat voorkomt alles. Ik zeg nog steeds goedemorgen en slaap lekker. Ik probeer het echt. Ga je trucjes uithalen tussendoor dan houd het op. Ik kan niet meer, wil niet meer. Ik wil echt mijn dingen hier doen'', aldus Michael.

''Nou ze staat weer vol in the picture'', laat Ramona weten. ''Weet je schat, het is er uit. Het was er eigenlijk al uit toen ik haar sprak na de stemmingen. Iedereen moet lekker op zijn eigen gemak en tempo dingen doen. Van haar heb ik nog niks gezien. Ze heeft één keer één ding vertelt. Voor de rest is ze er totaal niet mee bezig. Pas in april dat ze wat gaat beginnen. 'We moeten nog heel maart door vriendin. Dan zit je hier drie maanden'', aldus Michael. ''Focus je op je eigen doel'', adviseert Ramona. ''Ik ben hier toch gekomen voor mijn doel. Hard mee bezig'', aldus Michael. ''Iedereen vind je leuk buiten'', laat Ramona weten. ''Dat komt misschien omdat ik eerlijk en oprecht ben en mijn best doe'', reageert Michael. Er volgt een streamlock. ''Ik moet er niet over doorgaan, het is mooi geweest. Ik ben duidelijk geweest, heb mijn verhaal gedaan. Ik hoop wel dat Bas met haar gaat praten. Ik heb wel gevoel natuurlijk. Waarom ze mijn verhaal tegen me moest gebruiken'', aldus Michael. ''Ik weet niet, maar ze heeft het gewoon niet door denk ik'', laat Ramona weten. ''Ze heeft niet door dat ze zichzelf te kakken zet. Ze krijgt niet voor niks een publieksstem. Ik bedoel serieus'', lacht Michael. ''Dat vind ik nog het grappigste van allemaal. Ze heeft het zelf niet door schat. Want ik weet zeker dat als Wim niet naar huis had gewild, had het er anders uitgezien'', aldus Michael. ''Zeker had ze op de bank gezeten'', reageert Ramona. Van Ramona had ze dan ook een stem gehad. Er volgt een streamlock. ''Simone was zo verdrietig'', horen we Ramona zeggen als we weer beeld hebben. ''Dat vond ik wel zielig'', laat Michael weten. ''Ik ook. Ze wilde zo graag, maar ik snap niet dat ze haar gecast hebben. Ik snap het niet, ik snap het gewoon echt niet'', aldus Ramona. Waarna er weer een streamlock volgt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.