Michael en Ramona bellen rond voor een woonwagen ~ Utopia Gekte

2/11/2016

Michael en Ramona bellen rond voor een woonwagen

''Dit kan echt niet. We gaan iets anders bedenken''

Om vijf uur zijn er weer wat post pakketjes op het terrein afgeleverd. Michael en Rowena zien we ermee naar de loods lopen. Zo'n tien minuten later zien we Bas met iemand bellen. Het lijkt er op dat hij een personal trainer genaamd ''Sara Menig'' heeft geregeld. In eerste instantie éénmalig, maar misschien als het bevalt dat ze vaker mag gaan komen. Om half zes zien we Michael met Ramona over het terrein lopen. Ramona heeft de telefoon weten te bemachtigen en belt even rond. ''Als het goed is verkoop je stacaravans''. De dame aan de andere kant van de lijn vertelt dat ze geen stacaravans verkoopt, maar een woonwagen. Ramona is benieuwd naar het formaat. ''Zeven meter lang, twee en een halve meter breed en er zit een houten vloer in. Een klein barretje, mini keukentje''. Ramona vraagt vervolgens hoeveel Coco er voor wil hebben. ''Minimaal 4500 euro. [...] inclusief houtenkachel die er in staat en eventueel hout voor een veranda''. Ramona zegt dat ze er eventjes over na gaan denken en dat ze dan later terug zullen bellen.

Zodra ze op heeft gehangen laat ze aan Michael weten dat Coco er 4500 euro voor wil hebben. ''Weet ik, maar zeven meter is sowieso veel te groot. Veel te huge'', aldus Michael. ''Dat is heel groot schat''. Michael pakt er een meetlint bij om te laten zien hoe groot het is, maar Ramona vind het wel meevallen. Ze wil niet in een klein ding. Ze is toch een grote vrouw en een grote vrouw moet in een grote woonwagen is ze van mening. Ramona vraagt zich alleen af hoe ze aan het geld komen. ''Dit kan echt niet. We gaan iets anders bedenken'', laat Michael weten. Om kwart voor zes zien we Dominique met de camera de loods rond gaan. Sietske en Brigitte gaan trouwen. Dat zijn twee vrouwen die al negen jaar samen zijn en nu samen in het huwelijks bootje gaan stappen. Ze zijn fan van Utopia dus gaat Dominique een filmpje voor ze maken waarin iedereen iets liefs zegt. Verder is er niet veel bijzonders meer gebeurd tot nu toe. Om half zeven konden de bewoners weer aan tafel om te eten.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.